Edző leszek – nincs akadály!

Nagyszabású, az egész országot bejáró konferenciasorozat egyik állomását rendezi a Magyar Edzők Társasága január 16-án Érden, az ÉRD Arénában. Az érdi eseményen többek között Schmitt Pál, kétszeres olimpiai bajnok, NOB-tag, valamint dr. Kárpáti György, háromszoros olimpiai bajnok is előadást tart. A rendezvény regisztráció után bárki számára látogatható.

Hasonló tartalmaink:

A Magyar Edzők Társasága az edzői hivatás népszerűsítése érdekében Edző leszek – Nincs akadály! címmel programsorozatot indított, melyben kiemelt figyelmet kap a hátrányos körülmények között élő gyermekek megsegítésére irányuló, a speciális edzői munka lehetőségeit kibontó élményközpontú, a sport erejét felhasználó program bemutatása.

A január 16-i, érdi állomás előadásai 14 órakor kezdődnek T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármesterének és Schmitt Pál, kétszeres olimpiai bajnok, NOB-tag köszöntőjével.

Elsőként Mórás Zsolt, az Érdi Sport és Ifjúsági Bizottság elnöke, korábbi labdarúgóedző Érd Megyei Jogú Város Sportélete címmel tart előadást, majd Schmitt Pál arról beszél, hogy az edzőknek milyen szerepe van a magyar sport eredményességében.

Ezt követően a program nagykövete, dr. Kárpáti György, háromszoros olimpiai bajnok, a Nemzet Sportolója köszönti az egybegyűlteket.

A program folytatásaként dr. Hegedűs Csaba, a magyarok századik olimpiai aranyérmét szerző birkózó, a Magyar Birkózó Szövetség korábbi elnöke tart előadást arról, ő hogyan lett olimpiai bajnok, illetve edző.

Az ötödik előadő Köpf Károly, a Magyar Edzők Társaságának titkára fog előadást tartani az edzők szerepéről a társadalomban.

Utolsó előtti előadásként Király István, a Magyar Edzők Társaságának elnökségi tagja, kick-box mesteredző, az Európai Kick-Box Szövetség alelnöke beszél a sport szerepéről a szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatásáról.

A program utolsó előadói Tar Mihály, az Érdi Spartacus SC elnöke és Südi Gábor, az egyesület és a Kiemelt Edzői Program edzője lesznek, akik arról tartanak előadást, milyen az edző és a fiatal sportoló kapcsolata.

A programban 17 órától fél órán keresztül birkózóedzést tart Südi Gábor, majd 17.30-tól Maurer Szandra kézilabdás tréningjébe nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.

Címkék