Győztes nyitás kell

Komoly győzelmi esélyekkel utazik a Dunaújvároshoz a BKG-VMG DSE férfi kosárlabda csapata, amely az NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának tizenegyedik fordulójában csap össze Fejér megyei riválisával.

Hasonló tartalmaink:

A játékos-edző nélkül is kötelező a győzelem. Valaczkay Gábor, a BKG-VMG DSE elnökének és játékos-edzőjének egyelőre nem jött rendbe a Kozármisleny ellen elszenvedett bokasérülése, ám az NB II Nyugati csoportjában szereplő Vörösmarty Mihály Gimnázium csapatának így is kötelező a győzelem, hiszen a tizennégy csapatos bajnokságban tíz meccs után nyeretlenül sereghajtó Dunaújvároshoz látogat az érdi csapat.

Az ellenfél eddigi „legszorosabb” meccsén is tizenkilenc ponttal, 83–64-re kapott ki (a Marcalitól), ám a Kaposvári KE elleni meccsen például  113–38-ra maradt alul, átlagban pedig 45,4 ponttal veszíti el mérkőzéseit, így a tabellán nyolcadik BKG-VMG DSE-nek a tizenegyedik fordulóban még játékos-edzője nélkül is kötelező a győzelem megszerzése, amellyel kilábalhat négymeccses vereségsorozatából.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 11. forduló
01.14., 17.00:
Dunaújváros–BKG-VMG DSE

 

Címkék