Batthyány-s siker az országos vetélkedőn

Második helyen végzett a Batthyány iskola csapata a Nagy Vagy! országos televíziós vetélkedőben. A több héten át közvetített viadalnak az Érd Aréna adott otthont, a döntőt pedig vasárnap sugározták – aki látta, azt tudja: az érdi sportiskola csapata nem sokkal maradt le a dobogó legfelső fokáról.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi sportiskola harmadízben vett részt ezen a televíziós vetélkedőn, amelyen játékos, sportos feladatokban mérették meg tudásukat, ügyességüket és gyorsaságukat az ország több településéről érkezett csapatok. A játékos vetélkedő különlegessége, hogy a csapatokban szerepelnie kellett alsósoknak, felsősöknek, szülőknek illetve pedagógusoknak, és minden csapathoz egy ismert személyiséget sorsoltak ki, aki részt vett a mókás, sportos feladatokban. Az érdiek segítője – egyben csapatkapitánya –Tápai Szabina kézilabdázó volt.

A csapat munkáját Horváth Anikó tanító fogta össze, aki kérdésünkre elmondta: most először sikerült második helyen végeznie a Batthyány csapatának, mivel az előző televíziós vetélkedőkön a negyedik, illetve hatodik helyig jutottak.

FB_IMG_1513841100017

– Remek volt a csapat, hamar összeszoktunk, a gyakorlások során lelkes és összeszedett volt mindenki – értékelt Anikó, aki elárulta azt is: a vetélkedőben az előzőekhez képest több új feladattal is találkoztak, és ezeket nagyon élvezték. A legjobban idén a floorballos feladat ment, ami nem is csoda, hiszen több versenyző az iskola floorball-csapatából került ki. Legnehezebb a fakutyás feladat volt – a versenyzőknek bevásárlókocsit kellett hajtani, és e szerkezet mozgását koordinálni – természetesen nem tolva, hanem benne ülve – még egy felnőttnek is nehéz feladat, nemhogy egy gyereknek.

– Ez eddig a legjobb helyezés, amit elértünk. Ha indulunk jövőre is, természetesen az első helyet célozzuk meg – tette hozzá Anikó.

(Fotó: Nagy Vagy vetélkedő facebook-oldala)

Címkék