Első és második helyek a mini röplabdázóktól

A Delta RSE Érd felnőtt női NB II-es csapata mellett a fiú és lány mini korosztályú együttes is pályára lépett a hétvégi országos bajnoki fordulón.

Hasonló tartalmaink:

A másodosztályú bajnokság Közép-csoportjának tizenötödik fordulójában Kecskeméten volt érdekelt a Delta RSE Érd a Röpke SE vendégeként. Dömötör-Mátrai Beáta játékosai megilletődve kezdtek és több hibát is vétettek, elsősorban nyitásfogadásokban. Később egyre bátrabban röplabdáztak Végh Angéláék, aminek köszönhetően szorosabb szetteket játszottunk. A legnagyobb sansz a harmadik játszmában volt a sikerre, de 20:20-s állás után nem tudtak mit kezdeni a hazaiak nyitásaival. Az érdi lányok 25:11-re, 25:16-ra és 25:20-ra maradtak alul a 3:0-ra elveszített összecsapáson.

A mini korosztályú fiú csapat az országos bajnokság budapesti fordulóján volt érdekelt, ahol aranyérmet szerzett, míg ugyanebben a korcsoportban a lányok Szegeden léptek pályára és ezüstérmet szereztek az OMB-torna soros fordulóján.

HÉP-Röpke SE–Delta RSE Érd 3:0 (11, 16, 20)
Delta: Végh A., Laub R., Nagy B., Gál W., Jakab B., Czubora N. Csere: Tátrai Zs. (liberó), Tombor Sz., Tombor B., Hainzmann R., Darvas H. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

 

Címkék