Kilenc sportág színre lép!

Első hazai bajnoki mérkőzésén az ÉRD. Az Ercsi úton játszik edzőmeccset a VSE, ismét idegenben a Delta és otthon a VMG DSE. Szőnyegen a birkózók, rajtkövön az úszók, medencében a pólósok, de még futhatunk és az amerikai focit is kipróbálhatjuk hétvégén.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Már túl van a 2018-as első bajnokin, illetve az első hazai, kupamérkőzésen is az ÉRD női kézilabda csapata, amely a K&H liga 12. fordulójában az Alba Fehérvár KC-t látja vendégül az ÉRD Arénában. A vendégek még sosem tudtak nyerni az ÉRD Arénában, bajnoki mérkőzésen pontot a 2014/2015-ös szezonban szereztek, nyerni pedig a Batthyányban tudtak Szabó Edina együttese ellen öt évvel ezelőtt.

Részletek ide kattintva!

K&H Női Kézilabda Liga, 12. forduló
01.27., 18.00, V: Bócz, Wiedemann:
ÉRD–Alba Fehérvár KC

LABDARÚGÁS

Az NB II-es Szolnoki MÁV FC elleni győztes idegenbeli felkészülési mérkőzést követően először lép pályára hazai környezetben az Érdi VSE NB III-as labdarúgó csapata, amely az Ercsi úti Sporttelep műfüves pályáján a Balassagyarmati VSE helyett a Pest megyei első osztályban érdekelt Tököl VSK-t látja vendégül január 27-én délelőtt 11 órakor.

Az NB II-es Budaörs ötödik edzőmeccsét vívja a hétvégén, Dunaújvárosban.

Felkészülési mérkőzések
01.27., 10.00:
Dunaújvárosi PASE (NB III)–Budaörs (NB II)
01.27., 11.00, Ercsi úti Sporttelep, műfű:
Érdi VSE (NB III)–Tököl VSK (megyei I. o.)

RÖPLABDA

Felcserélt pályaválasztói jog miatt Budapesten játszik a Delta RSE Érd női NB II-es röplabda csapata. A Közép-csoport 16. fordulójában Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai a Közgáz SC ellen lépnek pályára január 26-án, pénteken 16.30-tól. A két együttes a nyolcadik fordulóban találkozott, s a Közgáz sima, 3:0-s győzelmet aratott.

A Delta egy korosztályos alakulata is megméreti magát, a gyermek csapat az országos bajnokságban Budapesten, az MTK pályáján játszik január 28-án.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 16. forduló
01.26., 16.30, Budapest (felcserélt pályaválasztói jog mellett):
Delta RSE Érd–Közgáz SC

KOSÁRLABDA

Ismét dobogóst fogadnak. A BKG-VMG DSE a második helyezett PTE-PEAC után a harmadik helyen álló Soproni Tigriseket fogadja a férfi kosárlabda NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának 13. fordulójában, a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában. Valaczkay Gábor játékos-edző csapata hat-hat győzelemmel és vereséggel jelenleg a tabella kilencedik helyét foglalja el, míg az aktuális ellenfél, a Soproni Tigrisek 8–3-as mérleggel a harmadik helyet foglalja el. Legutóbbi öt mérkőzésén pedig négyszer nyert egy vereség mellett.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 13. forduló
01.28., 16.00:
BKG-VMG DSE–Soproni Tigrisek

VÍZILABDA

Ismét vízben. A Budapesti Honvéd SE-Érd két korosztályos csapata is megkezdi a tavaszi idényt. Az érdi vízilabdázók közül a 2004-es csapat a Rusorán Péter Gyermekbajnokság B-csoportjának kilencedik fordulójában a Kőér utcai uszodában vív meg a Progress Oradea együttesével január 27-én, szombaton 14.30-tól.

A 2006-osok a III. kerületi TVE uszodájában szállnak vízbe, amikor a Kőnigh György Gyermekbajnokság rájátszásában a 13-24. helyek eldöntéséért rendezik a második fordulót, ahol január 27-én, szombaton 15.30-tól az YBL WPC ellen játszanak az érdiek. A százhalombattaiak pedig az érdiek után, 16.30-tól mérkőznek meg ugyanebben a csoportban a Győri VSE-vel.

Rusorán Péter Gyermekbajnokság, 2004, B-csoport, 9. forduló, Kőér utca
01.27., 14.30.:
Budapesti Honvéd SE-Érd–Progress Oradea

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2006, rájátszás, 13-24. helyért, 2. forduló, III. kerületi TVE uszoda
01.27., 15.30:
YBL WPC–Budapesti Honvéd SE-Érd
01.27., 16.30: Győri VSE–Százhalombatta

ÚSZÁS

Székesfehérváron az úszók. A 12+ elnevezésű versenyen vesznek részt az Érdi Úszó Sport Kft. versenyzői. A 2006-os születésűeknél idősebbeknek szóló viadalon kilenc versenyszámban indulhatnak el az úszók nemtől és korosztálytól függően.

Versenykiírás itt (pdf)!

BIRKÓZÁS

A Körcsarnokban és a Honvédnál lépnek szőnyegre az Érdi Spartacus SC birkózói. Südi Gáborék tanítványal előbb január 27-én a kadet szabadfogású és kadet női minősítési versenyen vesznek részt a Körcsarnokban, miközben a felnőtt kötöttfogásúak egy, a Budapesti Honvéd SE által rendezett minősítési viadalon versenyeznek, majd január 28-án ugyancsak a Körcsarnokban tartják az érdiek részvételével a felnőtt szabadfogású és női minősítési versenyt.

01.27., Körcsarnok: kadet szabadfogású és kadet női minősítési verseny
01.27., Honvéd: felnőtt kötöttfogású minősítési verseny
01.28., Körcsarnok: felnőtt szabadfogású és női minősítési verseny

AMERIKAI FOCI

Január 27-én tartja idei utolsó try outját, azaz toborzóját a diósdi DNS sportközpontban a közelmúltban alapított Diósd Saints amerikai futball csapata. A toborzón a kisgyermekektől kezdve a felnőttekig kipróbálhatják a sportág változatait, így az ütközés és felszerelés nélküli formáját, a flag-footballt és a „normál” verziót, a tackle-footballt is.

A try outon való részvételhez az esemény előtt, reggel 9 órakor regisztrálni kell a helyszínen!

SZABADIDŐ

Az érdi futók is csatlakoztak ahhoz a finn kezdeményezéshez, ami azt mondja, hogy mozogjon mindenki kedvére az év leghidegebb időszakában. A Yours Truly egy becsületbeli futóverseny, ahol az időt és a távot is mindenki magának méri.

A részletek ide kattintva érhetőek el!

Címkék