Nyitott kapuk a Bolyaiban

Március 10-én délelőtt rendezi Nyitott Iskola programját az Érdi Bolyai János Általános Iskola. A nyílt napra nemcsak a bolyais gyerekek szüleit várják, hanem a leendő elsősökét is, illetve azokat, akik szeretnék felső tagozatba készülő gyermeküket emelt szintű matematika, emelt szintű angol vagy a magyar-német két tanítási nyelvű  osztályainkba beíratni.

Hasonló tartalmaink:

A nyílt nap már hagyomány a Bolyai iskola életében: minden évben sok érdeklődő szülő jön el, hogy részt vegyen a nyitott órákon – vagy azért szeretne bepillantani egy-egy órába, mert gyermeke már ide jár, vagy azért, mert ide készül.

Az iskola a 2018/2019-es tanévben az általános tantervű osztályok mellett magyar-német két tanítási nyelvű első osztályt is indít – azokat is sok szeretettel fogadják, akik szeretnék ide íratni gyermeküket. 
A leendő elsősök szüleit az Alsó u. 80-ban várják, 8-11 óráig.

Azokat, akiknek gyermeke a 2018/2019-es tanévben lesz 5. osztályos, és szeretnék emelt szintű matematika vagy emelt szintű angol, vagy a magyar-német két tanítási nyelvű  osztályaikba beíratni, az Erzsébet u. 26-32-ben várják, 8.00-11.00-ig.

A Nyitott Iskola program mellett beiskolázási foglalkozásokat is tart az iskola a leendő elsősöknek: február 23-án és március 2-án délután kettő és négy óra között játékos foglalkozásokkal várják az ovisokat a leendő tanító nénik. Mint Baranyi Teréz iskolaigazgató az ÉrdMost-nak elmondta, e foglalkozások során a gyermek és a szülő nemcsak az iskolával ismerkedhet meg, hanem a leendő tanító nénikkel is.

A két tanítási nyelvű osztályba március 22-éig lehet jelentkezni, a csoportalakító foglalkozásokra március 23-án 13 órától, és április 6-án szintén 13 órától kerül sor.

Bővebb információ az iskola honlapján található.

Címkék