Fontos győzelmek és hasznos felkészülés

Mindkét mérkőzését megnyerte a Delta RSE Érd a Közép-magyarországi Regionális Bajnokság vasárnapi fordulójában. Az Érdligeti iskolában rendezett minitornán elsőként a Dunakanyar, majd később a Szigetszentmiklós ellen arattak 3:0-s győzelmet Dömötör-Mátrai Beáta játékosai – írja a deltarse.hu.

Hasonló tartalmaink:

Fontos sikerek voltak ezek több okból is. Egyrészt maga a felnőtt régiós bajnokság sem elhanyagolható, ahol mind a kilenc résztvevő csapat megmérkőzik egymással, ráadásul nem is egyszer, hanem háromszor. Az érdi tigrisek pedig érthető módon szeretnének a szezon végén jó pozícióban végezni.

Másrészt azért volt jelentősége a mostani játéknapnak, mert a rájátszásra készülő NB II-es csapat tagjai is játéklehetőséget kaptak, hogy minél kevesebbet hagyjanak ki mérkőzés nélkül, továbbá, hogy minél eredményesebben tudjanak felkészülni az országos bajnokság folytatására, amely az előttünk álló hétvégén kezdődik.

Eredmények:
Delta RSE Érd–Dunakanyar SE 3:0 (20, 22, 21)
Delta RSE Érd–Sziget DSE 3:0 (14, 24, 21)

A Delta szupermini csapata négy egységgel vett részt egy felkészülési tornán, Szolnokon. Az érdiek egyik alakulata ezüstérmet szerzett, míg a többiek hetedik, kilencedik és tizenharmadik helyet értek el.

Címkék