A IV. korcsoportban is a Kőrösi győzött

Az ÉRD Aréna adott otthont a kézilabdázók diákolimpiai körzeti viadalának a negyedik korcsoportos lányoknál. Korábban a III. korcsoportosoknál a fiúk és a lányok versenyét a Kőrösi nyerte.

Hasonló tartalmaink:

A körzeti fordulóra összesen hat iskola csapata nevezett, így a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, az Érdligeti Általános Iskola, a Bolyai János Általános Iskola, a Vörösmarty Mihály Gimnázium, illetve a sóskúti Andreetti Károly Általános Iskola és Művészeti Iskola vívott két hármas csoportban.

A csoportokban körmérkőzéses versenyben az első helyezettek vívták a döntőt, a másodikak a bronzéremért, az utolsók az ötödik helyért vívtak a rájátszásban. Végül az aranyérmet és a területi döntőn való indulás jogát a Kőrösi alakulata szerezte meg a pótselejtezőre jutó Batthyány előtt.

A harmadik helyen az érdligeti, a negyediken a Bolyai végzett, míg az ötödik a VMG, a hatodik az Andreetti lett.

A IV. korcsoportos lány kézilabda diákolimpia körzeti versenyének végeredménye:
1.
Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, 2. Batthyány Sportiskolai Általános Iskola, 3. Érdligeti Általános Iskola, 4. Bolyai János Általános Iskola, 5. Vörösmarty Mihály Gimnázium, 6. Sóskúti Andreetti Károly Általános Iskola és Művészeti Iskola

Címkék