Pro Publicitate Díj a Szociális Gondozó Központnak

A Szociális Gondozó Központ nyerte el idén az az Érd Médiacentrum Pro Publicitate Díját. A médiacentrum munkatársai két szervezetet jelöltek a díjra, és olvasóink szavazatai döntötték el, melyik részesüljön az elismerésben. A kitüntetést T. Mészáros András polgármester és Fekete Zoltán, az Érd Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője adta át Récsei Krisztinának, a Szociális Gondozó Központ intézményvezetőjének.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd Médiacentrum 2015-ben először adta át a magyar sajtó napja alkalmából a saját alapítású Pro Publicitate Díjat. Az elismeréssel azt az érdi vagy térségi közintézményt, hivatalt, illetve civil szervezetet szeretnénk kitüntetni, amely az elmúlt egy évben leginkább partner volt az itt élők tájékoztatásában.

Az Érd Médiacentrum dolgozói elsősorban azt értékelték, hogy egy intézmény mennyire volt együttműködő és kezdeményező a kommunikációban, valamint hogy tájékoztatási gyakorlatuk milyen mértékben elégítette ki az ügyfelek, az itt élők és a sajtó információs igényeit.

Az Érd Médiacentrum Pro Publicitate Érd díját 2015-ben az Érdi Rendőrkapitányság, 2016-ban az Érdi Sport Kft., 2017-ben pedig a Csuka Zoltán Városi Könyvtár nyerte el.

 

Címkék