Segítsünk a rászorulókon!

Még mindig vörös kód van, a hajléktalanszálló tele rászorulókkal. Arra kérik a lakosságot, aki tud, segítsen tartós élelmiszerrel, amit a hajléktalanszállóban lehet leadni. A tél a mostani előrejelzések alapján egészen jövő hét végéig itt marad. Akkor, azaz  március 25-én lesz utolsó ételosztás – ezúttal gospel zenével és az összes felekezet részvételével.

Hasonló tartalmaink:

Paróczai Zoltánné Mariann, az érdi Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ vezetője, az ételosztások koordinálója kérdésünkre elmondta, hogy továbbra is vörös kód van érvényben a hideg miatt, a hajléktalanszálló tele van. Mivel  nem gyűlt össze elegendő támogatás, ezért március 18-án nem tartottak ételosztást. Aki teheti, azt arra kéri a szakember, hogy vigyen tartós élelmiszert a hajléktalanszállóba.

Paróczainé elmondta, hogy 25-én, vasárnap lesz az utolsó ételosztás, amin mindegyik gyülekezet részt vesz. Sőt, az utolsó alkalommal nemcsak a rászorulók testi, de a lelki feltöltődéséről is gondoskodnak zenével – a Bolyki Soul & Gospel Kórussal.

(kiemelt kép: behavazott papírzászlók Gyálon 2018. március 18-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Címkék