Még él a remény

A legjobb hatba kerülés a tétje az országos gyermek bajnokság aktuális szakaszának, amelynek legutóbbi fordulóját szombaton rendezték Gödöllőn. A Delta RSE Érd három mérkőzést játszott, amelyek közül egyet megnyert.

Hasonló tartalmaink:

Az U15-ös korosztályú lányok elsőként a kecskeméti röplabdacsapattal játszottak, mely utóbb kiderült, a nap egyik legizgalmasabb csatája volt. Vezettek Dömötör-Mátrai Beáta játékosai, majd egyenlített és fordított az ellenfél, ezt követően pedig a tigrisek álltak fel és egalizáltak. A végét sajnos a Kecskemét bírta jobban, megnyerve a találkozót. A vereség rányomta a bélyegét az érdi lányok teljesítményére, aminek az lett az eredménye, hogy a következő összecsapáson, a budapesti Vasas ellen viszonylag simán, 3:0-ra kikaptak. Az OGYB-forduló utolsó érdi vonatkozású mérkőzésén viszont sikerült életben tartani a továbbjutási esélyeket, a Gödöllő csak szettet rabolt, a győzelmet a Delta szerezte meg 3:1 arányban.

Eredmények:
Delta RSE Érd–Kecskemét 2:3
Delta RSE Érd–Vasas 0:3
Delta RSE Érd–Gödöllő 3:1

Az országos gyermek bajnokság következő állomása március 31-én lesz a TF pályán, ugyanezen résztvevőkkel és a legfontosabb kérdéssel, vajon a Deltának sikerül-e kivívnia a top hatba kerülést, vagyis a „nagydöntős” részvételt.

Címkék