Feljelentés a plakátrongálók ellen

Közleményben ítélte el a plakátrongálásokat Érd polgármestere. Mint írja: A jelek szerint a hatalomvágyó ellenzék Érden nemcsak a Fidesz plakátjait, hanem már egymást sem kíméli. Még az olyan szélsőséges provokációtól sem riadnak vissza, mint a tiltott önkényuralmi jelképek használata. A plakátrongálások ügyében dr. Bács István alpolgármester vasárnap kora délután megtette a rendőrségi feljelentést.

Hasonló tartalmaink:

“A leghatározottabban elítéljük a plakátrongálásokat! A jelek szerint a hatalomvágyó ellenzék Érden nemcsak a Fidesz plakátjait, hanem már egymást sem kíméli. Még az olyan szélsőséges provokációtól sem riadnak vissza, mint a tiltott önkényuralmi jelképek használata. Érd a választási kampányig békés város volt, és bár kértük az ellenzéket a kulturált kampányolásra, láthatóan hiába. Először a város közgyűlését használták botrányokozásra, most pedig a választási plakátokat, kampányirodákat kezdték rongálni.

Reméljük, a választás másnapján az ellenzéki pártok jelöltjei visszamennek oda, ahonnan jöttek, Tatára, Budapestre, Kerekegyházára, s távozásuk után újra a megszokott, békés hétköznapokat élhetjük.

A plakátrongálások ügyében dr. Bács István alpolgármester vasárnap kora délután megtette a rendőrségi feljelentést az érdi rendőrkapitányságon” – írja közleményében T. Mészáros András.

Címkék