Gárdonyis Érd Legösszetartóbb Osztálya

Negyedik alkalommal adta át a Szociális Gondozó Központ az Érd Legösszetartóbb Osztálya Díjat. A vándorserleget idén is a Gárdonyi iskola 8. b osztályosai vihették haza. Az ünnepségre pénteken került sor, a régi Parkvárosi Közösségi Házban: a Teleki iskola dalcsoportjainak előadása után Szentkirályi József autodidakta képzőművésszel tartottak pódiumbeszélgetést.

Hasonló tartalmaink:

A budapesti származású, de most már húsz éve  Érdligeten élő és alkotó Szentkirályi József az alkotást, a folyamatos tanulást, a cél és hit iránti elkötelezettségét hangsúlyozta. A gyerekek ízelítőt kaphattak Szentkirályi József alkotásaiból is: linómetszet, kerámia, üveg installáció és festmények szerepeltek a Szociális Gondozó Központ által rendezett kiállításon.

Az ünnepség végén adták át az Érd Legösszetartóbb Osztálya Díjat, amit idén is – harmadszorra – Örményiné Magyar Irén gárdonyis osztálya, az immár nyolcadik b osztályosok nyertek.

Második az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola 6. c osztálya (osztályfőnök: Vinczéné Lőrinc Judit), harmadik az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola 5. osztálya (osztályfőnök Tóth Bernadett) lett.

Mivel a gárdonyis osztály már harmadszorra nyerte el az első díjat, a vándorserleg náluk marad. Az Érd legösszetartóbb osztálya pályázat tovább folytatódik, a pályázatokat legkésőbb 2019. március19-ig kell majd beküldeni a Szociális Gondozó Központ, Család- és Gyermekjóléti Központjához.

 

Címkék