Véleményezze Ön is az érdi úthálózat fejlesztésének tervét!

Érd közgyűlése döntött arról, hogy elindítja a 60 milliárdos útfejlesztési programot, melynek keretében a földutak kapnak aszfaltburkolatot. Elkészült az első ütemezési javaslat, amely szerint a város területét 12 tömbre osztva egyszerre több területen kezdődhet meg a tervezés és a kivitelezés. A javaslatot Ön is véleményezheti!

Hasonló tartalmaink:

Mint ismert, márciusi ülésén Érd MJV Közgyűlése döntött arról, hogy elindítja a mintegy 60 milliárd forint értékű úthálózat fejlesztési programot. Ennek keretében Érden a még szilárd burkolattal nem rendelkező utak kapnak majd szilárd burkolatot, ugyanakkor meg kell oldani a csapadékvíz rendezését és a gyalogos közlekedést is – ahol szükséges, járdák építésével. Természetesen, ahol indokolt, a szükséges közműkiváltást is el kell végezni.

E döntés végrehajtására elkészült az első ütemezési javaslat. Ez egy olyan munkajavaslat, amely szerint a város területét 12 tömbre osztva egyszerre több területen kezdődhet meg a tervezés és a kivitelezés is. Fontos: minden tömbben egyszerre kezdődik majd a munka, a jelölés nem jelent időbeli sorrendiséget.

Kérjük, mondja el véleményét, és azt is, ha hibát talált. A véleményeket 2018 április 30-ig várjuk az utfejlesztes@erd.hu címen. A beérkezett vélemények összegzését követően  az organizációs tervet erre szakosodott céggel fogjuk elkészíttetni

– áll az önkormányzat közleményében.

Útépítési tömbök letöltése pdf-ben

Címkék