Locsolóbál Törökbálinton

Locsolóbált tartott a Törökbálinti Nyugdíjas Klub szombaton a Munkácsy Mihály Művelődési Házban. Az eseményen részt vett dr. Aradszki András országgyűlési képviselő is, aki egészséget, boldogságot és hosszú életet kívánt az egybegyűlteknek, köszönetet mondva hosszú éveken át tartó munkájukért.

Hasonló tartalmaink:

- A jó Isten tartsa meg Önöket sokáig, jó egészségben, gyermekeik, unokáik, férjük, feleségük, társuk körében. Élvezzék a hátralevő éveket, megdolgoztak érte. Önök vitték vállukon az országot, hogy idáig eljutottunk. Ezért köszönet illeti önöket. Hajrá, Törökbálint!” –mondta az országgyűlési képviselő, hozzátéve:

- Minden jóravaló magyar ember jöjjön el, és szavazzon a Fidesz-KDNP-re, mert ha nem jól szavazunk, könnyen lehet, hogy Magyarország elvész, és nem marad meg magyar országnak. Ez a legfontosabb tétje a választásoknak. A választási kampányban is lehet látni, hogy idegen pénzzel próbálják befolyásolni a magyar embereket. Soros György és csapata az utolsó pillanatig harcol azért, hogy félrevezessen bennünket. A legfontosabb az, hogy Magyarország megmarad-e magyar országnak, vagy bevándorló ország lesz. Ha bevándorló ország lesz, akkor nem tudjuk garantálni a békét, a nyugalmat és a biztonságot. És olyan anyagi terheket ró Magyarországra, ami veszélyezteti az egészségügyi és szociális ellátásokat, a magyar emberek bérét, az adórendszert, ami kialakult 2010 óta, ami a munkára ösztönöz.

- Ha rosszul szavazunk azt kockáztatjuk, hogy folytatódik-e a Modern Városok Program. Kockáztatjuk azt, hogy felépüljön Törökbálinton a városközpont. Kockáztatjuk azt, hogy Diósdon megvalósuljon az új óvoda építése. Nyilvánvalóan az az ellenzék szándéka, hogy leállítsa a Modern Városok Programot, és lakóparkot építsen ott, azokon a helyeken, ahol mi iskolát, bölcsődét, sportparkot és egyéb, a település jó életét szolgáló beruházásokat terveztünk.

- Érdre eddig 42 milliárd Ft érkezett, és még hátravan egy 10 milliárdos összeg, amivel be tudjuk fejezni az iskolabővítéseinket, és utána, 2019-től el tudjuk kezdeni a lakóútjaink építését is. Ezt kockáztatjuk egy rossz szavazással – zárta szavait az országgyűlési képviselő.

Címkék