Átköltözött a Diósdi útra az ÉTH ügyfélszolgálata

Már az új központi irodában várja fogyasztóit az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata. Az új helyiségre a megnövekedett ügyfélkör miatt van szükség, mivel az ÉTH régiós közszolgáltatóvá vált a múlt évben. A korábbi százezer főről, kétszáznegyvenezerre növekedett az ellátottak száma, ezért az ügyfélszolgálati feladat már nem ellátható a Sas utcában. 

Hasonló tartalmaink:

Múlt hét óta a Diósdi út 29. szám alatta kialakított közel kétszáz négyzetméteres irodában fogadja az ügyfeleit az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. A kommunális szolgáltató a jövőben tovább működteti a kisebb ügyfélszolgálatokat azokon a településeken, ahol eddig (pl. Diósd, Gyál, Budaörs, Szigetszentmiklós, Vecsés), azonban a központ itt Érden lesz – tájékoztatta az ÉrdMost.hu-t Pató Simon, az ÉTH ügyvezetője.

Mint ismert 2017. február 28-án megalakult az Érd és Térsége Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás. A Pest megyei régióban mintegy 400 ezer lakos közszolgáltatással történő ellátása a cél, aminek központja Érd. A döntés hátterében az állt, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt., mint a hulladékgazdálkodási feladatellátás szakmai irányítója, az önkormányzatok szoros együttműködésén alapuló regionális hulladékgazdálkodási rendszer kidolgozását határozta el, melynek alapvető célja, hogy a szétszórt és gyakran nem kellően ellenőrzött hulladékkezelési tevékenység színvonalát, valamint a környezet minőségét javítsa.

Címkék