Vereség Dunaharasztin…

3–0-s vereséget szenvedett az Érdi VSE a Dunaharaszti MTK vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

Aktívan kezdett a Németh Gábor Vincét és Melczer Vilmost nélkülöző Érdi VSE a Dunaharaszti MTK vendégeként, hiszen a mérkőzés elején hol Kelemen Patrik, hol Kalmár Domonkos villant meg. Utóbbi kétszer is ziccerben volt, de a hazaiak kapusa, Gyatyel Norbert mindkétszer útját állta az érdiek vezető góljának megszerzésében. A második Kalmár-ziccerből aztán kontrázott a DMTK, amelytől Vitányi Gergő csapott le a Bozsoki Imre által röviden hazafejelt labdára. A hazaiak támadója Kertész Ferencet is kicselezve passzolt a szünet előtt az üres kapuba.

A fordulás után Csiszár Zoltán és Koós Gábor helyett Balázsovics Máté és Tárkányi Gergő érkezett. Az érdiek becsülettel támadtak az egyenlítésért, de a védekezésre berendezkedő hazaiak mindig felszabadítottak, majd a 73. percben egy, az érdi térfélen eladott labda után Kovács Gergely robogott egyedül az érdi kapura, s nem hibázott (2–0). Két perccel később újabb érdi hidegzuhany… Pallagi Botond lépett rá rosszul a labdára, elesett, így a hazaiak három az egyben támadhattak, a balszélen üresen maradó Szenes Bence pedig Kertész mellett passzolt a kapuba (3–0).

A végjátékban nem született több gól, így az érdiek háromgólt ajándékoztak a Dunaharasztinak, s vereséget szenvedtek.

„Amikor nekimentünk a szezonnak, nem véletlenül az első hatba kerülést tűztük ki célnak. Reméljük, meglesz a hatodik hely. De nem volt véletlen, hogy az első hatba kalibráltuk be a csapatot. Ebből látszik, mennyire jók voltunk ősszel, most pedig sok gonddal küszködünk a házon belül. Készülünk a következő meccsre, ahol javítani szeretnénk” – mondta Limperger Zsolt.

„Hetek óta bennünk volt az eredmény. Most fegyelmezettek voltunk és ez párosult azzal, hogy nem kaptunk olyan szokásos, Levente-gólt, összeszedettek voltunk, így úgy gondolom, megérdemelten nyertünk” – nyilatkozta Króner Péter, a DMTK trénere.

Az Érdi VSE legközelebb május 5-én, 17 órakor lép pályára, amikor a Csornai SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 25. forduló
Dunaharaszti MTK–Érdi VSE 3–0 (1–0)
Dunaharaszti. V: Csontos Dávid (dr. Ambrus Dániel János, Pipicz Norbert)

DMTK: Gyatyel – Bíró T., Ferenczi M., Rétsági, Dallos – Farkas P., Gacsal – Kovács Gergely (Bihami, 86.), Vitányi (Mendebaba, 69.), Rusvay (Rebecsák, 81.) – Szenes
Vezetőedző: Króner Péter

Érdi VSE: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár (Tárkányi, a szünetben), Pintér N. – Koós (Balázsovics, a szünetben) (Hegedüs N., 76.), Kónya B., Pallagi – Kalmár D., Pál Sz., Kelemen P.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gól:Vitányi (40.), Kovács Gergely (73.), Szenes (75.)

fotó: Balogh István

Címkék