A kasszából lopott – Ön felismeri? Videóval!

Lopás gyanúja miatt indítottak eljárást egy ismeretlen férfi ellen, aki még december 16-án egy érdi üzletben a kasszából lopott. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a férfi azonosításához.

Hasonló tartalmaink:

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető december 16-án délután egy érdi üzletben vásárlás során beszélgetést kezdeményezett az alkalmazottal, a magyar bankjegyekkel kapcsolatban kért tanácsot, felvilágosítást. A nyitott kasszából több, különböző címletű bankjegyet emelt ki, majd azokat a kezében tartva folytatta a beszélgetést az eladóval, akinek a figyelmét elterelve nagyobb összeget ellopott.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-23/365-041 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Cikk, fotó és videó: police.hu

 

 

Címkék