Országos döntőn a röpisek!

Ismét Szegeden volt jelenése a Delta RSE Érdnek, amelynek mini korosztályú fiú és lány csapata volt érdekelt az országos döntőn.

Hasonló tartalmaink:

A Delta fiú csapata a csoportkörben előbb a házigazda szegedieket három szettben győzte le, majd a Dágtól kapott ki 2:1-re, így második lett csoportjában, amely után a döntőért rendezett összecsapáson a székesfehérvári Fésüs RA ellen 2:0-ra maradt alul. A negyedik helyért rendezett rájátszásban aztán a Szolnoktól két szettben kapott ki, de a Dágnak sikeresen visszavágott, s 2:1-es győzelmével az ötödik helyet szerezte meg.

A lányoknál a csoportkörben a Delta előbb 2:1-re legyőzte az UTE-t, majd a Szolnoktól ugyanilyen arányban szenvedett vereséget, emiatt a csoportmásodik hellyel nehéz ellenfelet kapott, hiszen a keresztjátékban a Gödöllőn kellett volna átverekednie magát, amely nem sikerült, s a 2:1-es vereséggel nem jutott a nyolc közé. Előbb a kilencedik helyért tartott mérkőzésen 2:0-ra kikapott a Sümeg-Dabronctól, majd a 11. helyért tartott meccsen a kaposvári Röplabda Akadémia Sárga csapatát két játszmában múlta felül, így a tizenegyedik helyet szerezte meg.

 

Címkék