Közbiztonsági egyeztető fórum

A járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét értékelte szerdán az Érdi Rendőrkapitányság. Az összejövetelen az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó települések polgármesterei, delegált képviselői, a területen működő polgárőrségek vezetői, a közterület-fenntartó intézmények képviselői, továbbá az egyházak képviselői is részt vettek.

Hasonló tartalmaink:

A fórum keretében Tolnai Ildikó r. alezredes, az Érdi Rendőrkapitányság megbízott vezetője beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről, az illetékességi terület közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetéről, annak alakulásáról.

Dr. Mihály István r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a negyedéves beszámolót, továbbá tájékoztatta a résztvevőket a Pest megyét, illetve közelebbről az Érdi Rendőrkapitányságot érintő szakmai kérdésekről. A beszámoló kapcsán a fórumon résztvevők kérdéseket intézhettek a rendőrkapitányság vezetőjéhez, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjéhez.

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon a résztvevők kölcsönös támogatásukról erősítették meg egymást, melynek kiemelt célja a járás közrendjének és közbiztonságának fenntartása, valamint további javítása.

(police.hu)

 

 

Címkék