Plázák épülnek, bővülnek a környéken

  Az Etele téren épül Buda legnagyobb plázája, közben Budafok-Tétényben a Camponát is 30.000 négyzetméterrel tervezik bővíteni.

Hasonló tartalmaink:

A Futureal-csoport megkezdte a bruttó 155 ezer négyzetméteres Etele Plaza építését a Kelenföldi pályaudvar mellett, a 300 millió eurós, több mint 91 milliárd forint értékű beruházással a főváros budai oldalának legnagyobb plázája jön létre. A beruházás a Kelenföldi pályaudvarnál valósul meg, a 4-es metró, illetve az M1-M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszai találkozásának közelében.
    Az 54 ezer négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező bevásárló- és szórakoztatóközpontban 200 üzlet kap helyet, a divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermek játszóház és egyéb szolgáltatások, valamint közel 1300 parkolóhely várja majd a látogatókat. Az Etele Plaza várhatóan 2020-ban kezdi meg a működését.

Közben a Campona új tulajdonosa bejelentette, fel kívánja újítani, illetve bővíteni szeretné a bevásárlóközpontot. A fejlesztési koncepció alapján a földszinti alapterület mintegy 10 ezer négyzetméterrel, az emelet pedig csaknem 21 ezer négyzetméterrel bővül majd.

(forrás: MTI, kép: Futureal-csoport)

Címkék