NAAAAGY ÉVADZÁRÓ CSOKI KUPA!

Az évad utolsó Csoki Kupáját rendezi meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya június 2-án a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

Hasonló tartalmaink:

A verseny célja:
versenyzési lehetőség biztosítása amatőr játékosok számára
a tollaslabda sportág népszerűsítése

Helyszín:
Batthyány Sportcsarnok, 2030 Érd, Fácán köz 1.

Időpont:
2018. június 2. (szombat) 9.00 Teremnyitás: 8.00-tól

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint 8.45-ig a regisztrációnál erősítse meg indulási szándékát! Még úton lévő versenyzők ezt telefonon is megtehetik: (30) 590 9291

Rendező:
Érdi VSE Tollaslabda Szakosztály
Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola
PESTI SPORT KFT

Versenyszámok:
I. kcs lány és fiú egyéni (2009/2010/2011-ben születettek)
II. kcs lány és fiú egyéni (2007/2008-ban születettek)
III. kcs lány és fiú egyéni (2005/2006-ban születettek)
IV. kcs lány és fiú egyéni (2004/2003-ben születettek)
NYÍLT „A” (középiskolások és rendszeresen játszó felnőttek) és NYÍLT „B” (kezdő, csak alkalmanként játszó, hobby játékosok) NŐI ÉS FFI EGYÉNI versenyszámok.

A versenyen azok is indulhatnak, akik diákolimpián „A” kategóriában indultak, de csak eggyel nagyobb korcsoportban vagy feljebb! Feljátszás lehetséges.
A versenyt YONEX MAVIS 350-es műanyag labdával rendezzük. Amennyiben valamelyik játékos biztosít toll labdát, azt el kell fogadni és a mérkőzést azzal kell lejátszani!
A verseny “egyéb” kategóriájú, ranglista pontok nem szerezhetők. A játékosoktól nem kérünk igazolást, sem sportorvosi engedélyt, az indulókért a szülők vállalnak felelősséget.

NEVEZÉS:
Írásban az erditollas@gmail.com email címre május 31. (csütörtök) éjfélig, melyben kérjük megadni a játékos nevét és születési dátumát. Egy játékos egy korcsoportban indulhat.

Nevezési díj:
Előnevezéssel (e-mailben május 31-ig): 500 Ft + egy tábla csokoládé
Helyszíni nevezés: 500 Ft + 2 tábla csokoládé!!!

Lebonyolítás:
Kategóriánként megfelelő számú jelentkező esetén svájci rendszerben. Két nyert játszma 11 pontig, hosszabbítás nélkül. 6 forduló után az azonos győzelemmel rendelkezők között a végső helyezést a számítógépes szoftver által kiadott sorrend alapján határozzuk meg. 7 vagy annál kevesebb számú nevező esetén körmérkőzést játszunk. Minden versenyszám első három helyezettje érem díjazásban részesül. Ahol lehet, 2 bronzérmet osztunk ki.
Az I-IV. korcsoportban különdíj is kiosztásra kerül: a „LEGEREDMÉNYESEBB LÁNY ILL. FIÚ VERSENYZŐ” kupát kap.

A torna végén mindenki visszakap egy tábla csokit a helyezések sorrendjében.

Címkék