Négy elsőség a torna legjobbjának

Remekeltek a Masters táncosai a Pécsett rendezett országos versenyen. Hét dobogós helyével a legeredményesebb klubnak járó díjat is besöpörte az érdi sportegyesület.

Hasonló tartalmaink:


Az I. PannonPharma Országos Akrobatikus Rock ’n’ Roll Táncversenynek adott otthont a pécsi Lauber Dezső Városi Sportcsarnok szombaton. A népes és jól felkészített mezőnyben ott volt az érdi Masters SE nyolc formációja és egy párosa. A bemutatott produkciók nem maradtak el megfelelő jutalmazás nélkül, a zsűri négy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet osztott ki az érdi sportolóknak, amit egy-egy negyedik és ötödik helyezés tett teljessé.

Az országos versenyt megnyerte a Jolly Joker junior kisformáció, az Xpress szintén junior korosztályú nagyformáció, a Mustáng-Masters vegyes felállású Sol Invictus felnőtt nemzetközi nagyformáció, valamint a Tornádó-Masters összeállítású Militans felnőtt nemzeti nagyformáció. Ezüstéremnek az ugyancsak tornádósokkal vegyített The Revenants örülhetett, amely a felnőtt nemzeti kisformációk kategóriában indult, továbbá a Rakéták felnőtt kisformáció is második lett. A dobogó legalsó fokára a Rók and Roll és a Masters közös „gyermeke”, a Czanik László-Korpás Petra kettős állhatott fel. Ők a felnőtt „B” versenyszámban voltak érdekeltek.

Ami a további eredményeket illeti, negyedik lett a Wait for it elnevezésű Tornádó-Masters vegyes felnőtt nemzeti kisformáció, ötödikként pedig a Masters-Tornádó csapata, a Royal Flush felnőtt nemzetközi nagyformáció végzett.
A Masters Sportegyesület egyúttal megkapta a viadal különdíját is, amit a legtöbb dobogós helyet elérő klubnak ítélt oda a zsűri.

További hír a Masters Sportegyesület háza tájáról, hogy a moszkvai Európa-bajnokság junior mezőnyében lépett fel Záhonyi Patrik és Bradács Tamara szombaton. Az érdi páros a legjobb magyar eredményt elérve az előkelő hatodik helyen zárt a kontinenstornán, harmincnégy korosztályos induló közül.

Címkék