Hétvégi előzetes: nyolc sportág a palettán!

Az Érdi VSE labdarúgói megszerezhetik bajnoki bronzérmüket, a röplabdázók Szolnokon, a vízipólósok Érden, a birkózók Nyársapáton, a tollaslabdázók Pécsen, az akrobatikus tornászok és a shaolin wushusok a fővárosban szerepelnek, míg a diósdi amerikai futballisták kupát rendeznek.

Hasonló tartalmaink:

LABDARÚGÁS

Az Érdi VSE NB III-as együttese utolsó hazai mérkőzésén szerepel a 2017/2018-as szezonban. Sőt, egy pontszerzéssel Limperger Zsolt együttese biztosan bronzérmes lenne! A Puskás Akadémia FC II elleni mérkőzés május 27-én, 17.30-kor kezdődik az Ercsi úti Sporttelepen! A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik. Részletes beharangozó ide kattintva!

NB III, Nyugati csoport, 29. (utolsó előtti) forduló
05.27., 17.30:
Érdi VSE–Puskás Akadémia FC II

RÖPLABDA

Szolnokon a serdülők! A Delta RSE Érd serdülő korosztályú röplabdacsapata május 26-án az országos bajnokságban szerepel Szolnokon. A Delta 11.30-kor kezdi a mérkőzései sorát a Tisza-parti városban.

VÍZILABDA

A Budapesti Honvéd SE-Érd serdülő korosztályú csapata hazai medencében, az ÉRD Arénában száll vízbe a Budapesti Vízilabda Szövetség által szervezett bajnokság rájátszásába. A 10-15- helyért rendezett helyosztó nyolcadik körében az érdiek a Honvéd Kölyök Póló ellen mérik össze tudásukat. A 2006-os korosztály számára véget ér a bajnokság, miután a 13-24. helyért rendezett rájátszás 11. fordulójában a Széchy uszodában az FTC II ellen játszik.

BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság, rájátszás, 10-15. helyért, 8. forduló, ÉRD Aréna, 05.26.
11.00:
Cápa VK–OSC VSE II
12.15: Honvéd Kölyök Póló–Budapesti Honvéd SE-Érd
13.30: DFVE-TOPO–Vasas SC

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2006, 13-24. helyért, 11. (utolsó) forduló, Széchy Tamás uszoda
05.26., 14.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–FTC Utánpótlás II

AMERIKAI FUTBALL

Május 27-én első ízben rendezi meg flag kupáját a Diósd Sainst Amerikai Football Klub. Az egésznapos, reggel 8.30-kor kezdődő eseményen az U13-as és U16-os korosztályokban összesen kilenc csapat méreti meg magát. Minden együttes négy mérkőzést játszik a diósdi DTC pályáján.

BIRKÓZÁS

34-en Nyársapáton. Az Érdi Spartacus SC hét serdülő, és tizenhat diák korosztályú birkózója lép szőnyegre a nyársapáti rendezésű diák és serdülő kötöttfogású csapatbajnokságon, amely mellett a gyermek korcsoport számára is tartanak egy egyéni viadalt, ahol az érdi egyesületet tizenegy ifjonc sportoló képviseli.

TOLLASLABDA

Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya kilenc versenyzővel és két csapattal lesz érdekelt a Pécsen rendezett U15-ös csapatbajnokságon. Az Oroszlánok névre hallgató csapatban Nagy Eszter, Schvirján Zsófia, Kis-Kasza Miklós és Harmos Márton kapott helyet, míg a Gepárdok együttesében Becker Vanda, Villás Vivien, Nika Roland, Flórián Tamás és Zsarnai Marcell szerepel.

AKROBATIKUS TORNA

Az Érdi Torna Club tizenkét, az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület négy egysége lesz érdekelt a május 26-án, Óbudán, a Budapesti Akrobatikai Sportegyesület (BASE) által rendezett idei negyedik pontszerző versenyen, a BASE Kupán. A fővárosi viadal lesz a tavaszi idény utolsó megmérettetése, ezt követően csak ősszel folytatódnak a pontszerzők az országos döntőbe való jutásért.

Az Érdi Torna Club indulói a BASE Kupán:
manó: 
Horváth Hanna, Szloszjár Ajsa
újonc kettes: Kovács Kíra–Dávid Fruzsina, Katona Lilla–Csurgai Jázmin
gyermek kettes: Tari Gabriella–Hidvégi Kinga, Balogh Máté–Töpler Natasa, Schuman Márton–Csákány-Csáfordi Míra
gyermek hármas: Mák Virág–Pelczel-Nagy Eszter–Mezei Boglárka
youth hármas: Koszta Melinda–Krausz Kitti–Gerzanics Csenge, Trömböczky Flanna–Cser Natália–Biksi Borbála
11-16: Kis Vanda–Balogh Dorka–Sárdi Borbála, Mákszem Beatrix–Bikkes Virág–Stattner Noémi

Az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület indulói a BASE Kupán:
gyerek kettes: Palásthy Emese–Judák Rebeka
gyerek hármas: Judák Rebeka–Bíró Borbála–Pék-Molnár Lilien
újonc kettespáros: Mák Tímea–Érdi Zenina
újonc hármas: Srágli Laura–Privitzky Tamara–Kocsi Liza

SHAOLIN WUSHU

Hétvégén immár negyedik alkalommal rendezik meg a nemzetközi Chanwu bajnokságot, ahol az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület sportolói is megméretik magukat.

Címkék