Ismét focitábor!

Az Érdi Városi Sportegyesület idén nyáron is megrendezi napközis focitáborát, melyre várja azokat a 6 és 15 év közötti fiúkat és lányokat, akik szeretnének egy jó hangulatú, a labdarúgás köré épülő közösségbe tartozni, s a nyári szünetet színes programokkal eltölteni!

Hasonló tartalmaink:

Az Ercsi úti Sporttelepen két turnusban tartják meg a napközis tábort, az első hét június 25-től 29-ig, míg a második július 2-től 6-ig. Jelentkezni az edzőktől kapott jelentkezési lapon, az Érdi VSE Irodájában Várnai Viktóriánál lehet. A táborban bárki részt vehet!

„Immár több éve rendezzük nyári napközis focitáborunkat, mely nagyon népszerű a gyerekek körében. Fontos kiemelni, táborunk nem mesterképző, minden focizni vágyó gyereket szeretettel várunk. A napi két irányított edzés mellett számtalan foglalkozás várja a fiúkat és lányokat, a hét utolsó napján, időjárástól függően extra programra visszük őket” – mondta Várnai Viktória.

Amit biztosítunk: napi háromszori étkezés és gyümölcs (tízórai, ebéd, uzsonna), napi két edzés szakmai edzőkkel, színes programok (vízibombacsata, lábtengó, akadályverseny, asztalitenisz, FIFA-bajnokság és még sok más…), péntekenként pedig az időjárástól függően strandon vezetjük le a hetet.

Információk és jelentkezés: Várnai Viktória +3620/254-0846 vagy info.erdivse@gmail.com

Részvételi díj: 20 ezer forint/hét (-10% testvérkedvezmény)

(x)

180528_focitabor

Címkék