Női kézi: a Csaba házi gólkirálya Érden folytatja

Alaposan átalakul az NB I-es tagságát megőrző Békéscsaba női kézilabdacsapatának kerete. A BMSExtra.hu beszámolója szerint az előző idényben 137 találattal házi gólkirály szerb balátlövő, Jovana Kovacsevics Érden folytatja pályafutását – írja az NSO.hu.

Hasonló tartalmaink:

Tekauer Norbert, klubelnök korábban az ÉRD TV-ben elmondta, az FTC-be igazoló, vállsérülése után rehabilitálódó Klivinyi Kinga , illetve a dán Randershez igazoló Jamina Roberts mellett Andjela Bulatovics visszatér Montenegróba, ahol a Budocsnoszt Podgoricánál kapott munkát, ám férjével gyermeket szeretnének. A negyedik távozó a fiatal jobbszélső, Bernát Dorina, aki az NB I-be frissen feljutó Egerhez igazolt. Az pedig már korábban kiderült, hogy az idény közben Érdről Győrbe kölcsönbe távozó spanyol Mireya González nem marad a Rába-parti csapatnál, s a következő idényt a Siófok KC-nál kezdi meg.

Az új igazolásokat július 16-án, hétfőn mutatja be a klub, amelyet a cseh DHK Banik Most irányító-átlövőjével, Marketa Jerábkovával, illetve a legutóbb a Fehérvár KC-ban szereplő szerb jobbszélsővel, jobbátlövővel, Jelena Lavkóval hoztak szóba. Tekauer Norbert az Érd Tv-nek elárulta, idén is ugyanannyi érkezője lesz a csapatnak, mint távozója.

Címkék