Ingyen szakma? Még vannak helyek szeptemberre!

Augusztus 17-ig lehet jelentkezni az ÉSZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által a 2018/19-es tanévre meghirdetett képzésekre, a még meglévő üres helyekre, rendkívüli felvételi eljárás keretében. Várják mindazokat, akik a felnőttoktatásban szeretnének ingyenesen szakmát szerezni.

Hasonló tartalmaink:

Az iskolarendszerű szakképzésben megszerzett első és második államilag elismert  szakképesítés megszerzését az állam – a szakképzési törvényben meghatározott feltételekkel – ingyenesen biztosítja.  A Kós Károly Szakképző Iskolában szeptember 1-ei kezdéssel, megfelelő számú jelentkező esetén, a következő szakképzések indítását tervezik:

Cukrász, pincér, szakács, irodai titkár,  központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő,  villanyszerelő,  szerszámkészítő, gépi forgácsoló,  hegesztő.

A jelentkezésről részleteket itt talál. Az iskola honlapján olvasóink megtudhatják azt is, hogy egy-egy képzést milyen óraszámban oktatnak, azaz a választott szakma mekkora elfoglaltsággal jár.

Az intézmény a nyári szünetben szerdánként 800 – 1200 óra között ügyeletet tart. A képzésekről érdeklődni a 23/365-531-es, illetve a 23/365-501-es telefonszámon, valamint e-mailben iskola@kos.erd.t-online.hu  lehet.
Címkék