Agárdi Popstrand: újra Edda!

Ha nyár, akkor Agárdi Popstrand, és ha Popstrand, akkor EDDA Művek! Méghozzá most szombaton, érdi lakosoknak fél áron! Hallgassa meg az ÉrdFM 101,3 interjúját Pataky Attilával, aki elmondja, milyen emlékek fűzik az idén 41. születésnapját ünneplő Agárdi Popstrandhoz, és azt is, mit várhatnak azok, akik ezen a szombaton ellátogatnak Agárdra.

Hasonló tartalmaink:


– Az Agárdi Popstrand legendás helyszínné vált az elmúlt évtizedekben – nemcsak rock, hanem más műfajú zenék is megszólalnak itt, az EDDA számára pedig ikonikus hely: nagyon sok boldogságot adtunk és kaptunk Agárdon. Voltunk nagyon sokat az égben, és voltunk a poklok fenekén  – mindent megéltünk itt. Nagy a szívünkben a boldogság, amikor otthon pakolunk, és tudjuk: irány Agárd! Ha itt játszunk, lélekben hatan vagyunk; Kun Péter az örök hatodik tag, ő is ott van a bulin velünk. Mindig érzem a jelenlétét – mondta az ÉrdFM 101,3-nak Pataky Attila, aki azt is elárulta: a koncertjüknek van ugyan műsorváza, de mindig a pillanathoz alakítják.
– Itt azért mindig nagyon rápakolunk; Agárdon még lehet. Ritka az a koncert, ami három óránál rövidebb – tette hozzá.

Az érdi lakcímmel rendelkező lakosok, az önkormányzat és a popstrand együttműködésének köszönhetően, idén is fél áron látogathatják a koncerteket. A kedvezmény a helyszínen megvásárlásra kerülő jegyek esetében érvényes, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása ellenében.

36462467_10156269166211070_2828948950461972480_n

 

 

Címkék