Délceg József három meccset nyert a vb-n!

Az előkelő hetedik helyet szerezte meg a felnőttek 85 kilogrammos súlycsoportjában a tajpeji szumó világbajnokságon az Érdi Spartacus SC sportolója, Délceg József Levente. A felnőttek 115 kilogrammos mezőnyében Molnár Tamás az első meccsén vereséget szenvedett és nem folytathatta a küzdelmeket.

Hasonló tartalmaink:

A felnőtteknél a 85 kilogrammos mezőnyben érdekelt Délceg József Levente Egyesült Államokbeli ellenféllel kezdte a világbajnokságot. Ellenfelét kiléptette a dohióból, és legyőzte. A második meccsén Délceg portugál riválissal nézett farkasszemet, akit egy rövid meccsen tett ki a küzdőtérről, majd a harmadik találkozóján az ukrán elleni meccsen elesett, így vigaszágra került. Ott aztán srí lankai ellenfelét győzte le, de az ötödik mérkőzésen a házigazdák szumósa kiforgatta a dohióból Délceget, aki vereségével így is az előkelő hetedik helyen végzett.

A felnőttek 115 kilogrammos mezőnyében Molnár Tamás az első meccsén vereséget szenvedett és nem folytathatta a küzdelmeket.

Mint azt már korábban hírül adtuk, a világbajnokságon Végh Richárd, az Érdi Spartacus SC 80 kilogrammos szumósa szombaton megnyerte a juniorok versenyét.

Az Érdi Spartacus SC-vel kapcsolatos hír, hogy Pataki Sámuel kiharcolta a birkózók római junior Európa-bajnokságán való részvételt, miután a válogatóversenyen két sima meccsen győzött, így ott lesz a július 30-án kezdődő és augusztus 5-ig tartó korosztályos kontinensviadalon, ahol a szabadfogásúak 92 kilogrammos súlycsoportjában képviseli hazánkat.

Címkék