Jótékonysági hétvége a Noel Tanyán

Jótékonysági freestyle motocross hétvége lesz az érdi Noel Tanyán. A rendezvényen összegyűlt pénzösszeggel a Gottsegen György Kardiológiai Intézet új játszótházának megvalósításához járulnak hozzá a szervezők, ráadásul azok a nagycsaládosok, akiknek anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé, hogy állatkertbe járjanak, ezen a hétvégén ingyen látogathatják a Noel Tanyát.

Hasonló tartalmaink:

Az állatok nyugalma és védelme érdekében a show-t a tanya melletti telken fogják megrendezni, ahol három tehetséges motocross versenyző, napi két exkluzív show-t mutat be. Délelőtt 11 órakor és kora délután 15 órakor Szabolcs Attila, Ecsenszki Gábor és Nagy Martin kápráztatja el a közönséget a hatalmas épített rámpákon vagy épp a levegőben.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 interjúját Nagy Martin, freestyle motocross versenyzővel!

Kolonits Attila, a Noel tanya tulajdonosa elmondta, hogy a Gottsegen György Kardiológiai Intézet játszótér építéséhez 12 millió forinttal szeretne hozzájárulni Nagy Martin, freestyle motocross versenyző. Eddig már különböző jótékonysági programok segítségével a felét; a célul kitűzött összegnek  összegyűjtötték, az érdi programon pedig körülbelül egymillió forintot szeretnének hozzátenni a pénzhez. A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Magyarország vezető intézménye, ahol egyedülálló módon megtalálható a felnőtt- és gyermekkardiológia teljes spektruma a diagnosztikai részlegektől az intervenciós osztályokon át a felnőtt- illetve gyermek szívsebészetig.

A Noel Tanya első alkalommal ad otthont jótékonysági rendezvénynek. Kolonits Attila elmondta, szívből remélik, hogy sikerül hozzájárulniuk a nemes célhoz, hiszen a veleszületett szívbetegségek aránya a világon mindenhol, így Magyarországon is magas. Százezer újszülöttből  közel nyolcszáz valamilyen fejlődési rendellenességgel  születik, közülük majdnem minden másodiknál van szükség orvosi beavatkozásra. A beteg gyerekek kezelése és folyamatos ellenőrzése a kardiológia egyik legnehezebb feladata.

Kolonits Attila az ÉrdMost.hu-t arról is tájékoztatta, hogy a jótékonysági freestyle motocross hétvége apropóján a Noel Tanya is szeretne adni valamit, ezért várják olyan nagycsaládosok jelentkezését, akiknek anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy állatkertbe járjanak. – Azt kérjük, hogy írjanak nekünk a Facebook oldalunkon keresztül egy rövid bemutatkozó üzenetet, és mi kiválasztunk 20-20 családot (szombat húsz és vasárnap húsz), akik egész nap ingyen látogathatják a Noel Tanyát és a motoros bemutatókat. Arra is gondoltunk, hogy esetleg a kiválasztott családok nem tudnak eljutni a tanyára és vissza, ezért két nagyobb méretű autóval segítenénk a közlekedésüket.  Szeretnénk, ha minél több gyermek arcára tudnánk mosolyt csalni, ezért döntöttünk úgy, hogy negyven családot vendégül látunk ezen a hétvégén, reméljük, hogy élnek a lehetőséggel az érdi és környékbeli családok – mondta Kolonits Attila.

37195242_369887716871680_3869296420188061696_n

Címkék