Egy remek délelőtt a sulkezdés előtt

Kedveztek az égiek az ÉNFeszt gyerekprogramjainak: kellemesen sütött a nap, és lágy szellő fújdogált, épp csak annyira, hogy frissítsen, de azért ne hűtse kellemetlenül a homlokokat – amelyek a sok futkosásban, ugrálásban, csúszkálásban, egyszóval a szabadtéri kalandokban izzadtak meg. Hogy milyen meglepetések vártak a gyerekekre a Földrajzi Múzeum kertjében, a Szepes Gyula Művelődési Központ szervezésében, megtudhatja képriportunkból.

Hasonló tartalmaink:

A nap igazi meglepetése a hatalmas ugráló volt, amelyen gépi segítséggel repülhettek a magasba a gyerekek. Ez a program főleg az iskolás korosztályt vonzotta.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A piciket is várta újdonság: a ládavasút, amely hullámvasút élményét nyújtotta legkisebbeknek. Egy rövid út, egy nagy mosoly, és máris lehetett felmászni a következő fordulóra.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nem maradhattak el a népi játékok sem, az Éltető Értékeinkért Egyesület, valamint az Öko-játszótér jóvoltából.

A Szövőműhely asztalainál cérnagrafikát, textilbabát és pici szőtteseket készíthettek a gyerekek, papír és szívószál, no meg újrahasznosított textilek, fonalak segítségével.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Volt versenyautópálya, és jólestek a nagy melegben a vizes játékok is. Nemcsak a fiúk, hanem a lányok nagy kedvence volt a paintball, és nagy sikere volt az arcfestésnek is, no meg a kosárkörhintának.

Aki elfáradt, a kocsiszínben nézhette a színpadi előadásokat, bemutatókat, amelyek sok önfeledt percet tartogattak a kicsiknek és szüleiknek egyaránt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A gyermekprogramok délelőtt tíz órától délután négyig tartottak, és természetesen minden játék ingyenes volt.

Címkék