A Gárdonyi diákképviselő-jelöltjei

Szeptember 28-án újra diákpolgármestert és képviselő-testületet választhatnak az érdi középiskolások. Az ÉrdMost bemutatja a három érdi középiskola diákpolgármester-, illetve diákképviselő-jelöltjeit.

Hasonló tartalmaink:

bence800x800Abonyi Bence diákképviselő-jelölt
16 éves vagyok, nemrégiben költöztem Érdre, ezért még csak most csöppentem bele az érdi fiatalok világába, éppen ennek az újdonságnak a varázsa és izgalma miatt szeretnék ifjúsági önkormányzati képviselő lenni. Képviselőként szeretnék egyaránt komoly hangsúlyt fektetni a sportrendezvényekre. Emellett pedig fontosnak tartom a fiatalság műveltségét, s így számtalan kulturális program szervezésében is segítenék.

 

Dom800x800Hagyba Dominik diákképviselő-jelölt
Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium 11.B osztályos tanulója, egyben iskolám idei egyik diákképviselő-jelöltje vagyok. Kiskorom óta foglalkozom programozással és ez a legfőbb időtöltésem is. Szabadidőmben elég sok hobbimat űzöm, de a kedvencem talán az úszás. Diákképviselőként szeretném, ha minél több tervünket megvalósíthatnák, hogy ezzel is jobbá tegyük az érdi diákéletet.

Dorci800x800Hedlitska Dorina diákképviselő-jelölt
17 éves vagyok. Születésem óta Érden lakom, és kezdetek óta az Érdi Gárdonyi iskolába járok. Közösségi embernek tartom magam. Részt veszek az Európai Parlament Nagykövet Iskolája programban és minden egyéb iskolai rendezvényen. Ezt szeretném az Ifjúsági Önkormányzatban folytatni diákképviselőként.

 

Luca800x800Kardos Luca diákképviselő-jelölt
Táncolok, rajzolok, szeretem a zenét, és nagyon kitartó vagyok. Négy testvérem van, így pontosan tudom, mi kell ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát. Akkor szavazz rám, ha szerinted is lehet még több lehetőségünk beleszólni, hogy milyen legyen Érden a diákok élete. 10millió forint?! Szinte hihetetlen! Elképzelni is nehéz, mi mindent tehetne a diákság ennyi pénzből! Programok, koncertek, támogatások, kultúra, sport – mindig lehet izgalmasabb és érdekesebb a diákélet. Ezt szeretném képviselni! Kardos Luca vagyok, született Érdi. Keresd a nevemet, szavazz rám!

Dzs800x800Szikszai Dzsenifer diákképviselő-jelölt
15 éves vagyok, születésem óta Érden lakom. Tanulmányaimat a Batthyány-i Általános Iskolában kezdtem meg, de a felső tagozatot már a Gárdonyi Géza Általános Iskolában folytattam, ami nagyon jó hatással volt a tanulmányi eredményeimre. Tanulmányaim mellett sok plusz feladatban részt veszek. Szorgalmasan végzem a munkámat és lehet rám bármiben számítani. Célom az hogy egy összetartó közösség része lehessek és együtt nagy változásokat érjünk el Érd diákjaiért.

A három érdi középiskola diákpolgármester-jelöltjeinek bemutatkozását itt találod.

 

 

Címkék