A VMG diákképviselő-jelöltjei

Szeptember 28-án újra diákpolgármestert és képviselő-testületet választhatnak az érdi középiskolások. Az ÉrdMost bemutatja a három érdi középiskola diákpolgármester-, illetve diákképviselő-jelöltjeit.

Hasonló tartalmaink:

ApátiDorinaApáti Zsófia Panna, diákképviselő-jelölt
Sziasztok! Apáti Zsófia Panna vagyok, az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium tanulója. Általános iskolai tanulmányaimat a Marianum Általános Iskolában végeztem el. Már 7. éve kézilabdázom az Érd kézilabda csapatában. A tanulás és a sport mellett fennmaradó szabadidőmet a családommal és a barátaimmal töltöm. Képviselőnek azért jelentkeztem, mert szeretek új kapcsolatokat teremteni, csapatban dolgozni, valamint az osztály események szervezésében is szívesen és aktívan részt veszek. Képviselőként és magánemberként is szívügyemnek tekintem, hogy az érdi fiatalság egy összetartó közösséget alkosson. Rád is számítunk!

DiósGDiós Gabriella, diákképviselő-jelölt
Diós Gabriella vagyok, a Vörösmarty Mihály Gimnázium 11.-es tanulója. Biztosan veled is előfordult már, hogy a barátaiddal elmentél volna szórakozni Érden. Megnéztetek volna egy éppen megjelent filmet, vagy elmentetek volna valami csoportos programra, de nem volt rá lehetőség. Bízom benne, hogy diákképviselőként segíthetek, hogy Érd diáksága kikapcsolódhasson. Az iskolám aktív DÖK-öseként van tapasztalatom rendezvények szervezésében és lebonyolításában is. Szavazz rám szeptember 28-án, hogy csapatom tervezett programjait megvalósíthassuk!

HofferVirágHoffer Virág, diákképviselő-jelölt
Hoffer Virág vagyok, és harmadik évemet kezdem a VMG-ben. Imádok olvasni és új embereket megismerni. Szabadidőmet szeretem a barátaimmal tölteni. Tagja vagyok iskolám Diákönkormányzatának. A DÖK-nek köszönhetően részt vehetek különböző iskolai programok szervezésében és lebonyolításában, amit nagyon élvezek. Ezt szeretném folytatni az Ifjúsági Önkormányzatban is, ami még több lehetőséget nyújtana számomra. Minél több iskolán kívüli programot szeretnék szervezni,  például koncerteket vagy közös sárkányhajózást. Remélem, hogy lelkesedésemmel hamarosan én is hozzájárulhatok az Ifjúsági Önkormányzat munkájához!

KrisneiderKrisneider Gergő, diákképviselő-jelölt
Születésem óta százhalombattai lakos vagyok, de ez nem gátol meg abban, hogy ugyanolyan aktív tagja legyek az IFÖ – csapatának, mint bármelyik érdi társam. Mielőtt bekerültem a gimibe, számomra teljesen idegen volt ez az egész.  De most már rájöttem, hogy ez milyen klassz dolog, és hogy mennyit is tehetünk ÉRTETEK. Többek között szeretném, ha megrendezésre kerülne a Csokinap. Remélem, szavazataitokkal támogattok és tagja lehetek az idei Érdi Ifjúsági Önkormányzat lelkes csapatának.

 

NagyzsófiNagy Zsófi , diákképviselő-jelölt
Sziasztok! Nagy Zsófi vagyok, a Vörösmarty Mihály Gimnázium 10. osztályos tanulója. 2. éve vagyok lelkes tagja az iskola Diákönkormányzatának. Az itt megszerzett tapasztalataimat és rengeteg ötletemet szeretném kamatoztatni az IFÖ-ben mint diákképviselő. Elengedhetetlennek tartom a csapatmunkát, a jó kommunikációt és nagyon szeretem a különböző közösségi programokat, legyen szó egy iskolai rendezvényről, zenei fesztiválról, vagy fellépésről.  Fő célomnak tartom Érd diákságának összekovácsolását, illetve szeretném mindannyiótok középiskolás éveit színesebbé és jobbá tenni.  Terveim között szerepel egy kerti mozinak a létrehozása, ugyanis ehhez hasonló programlehetőség nincs Érden.  Nagy lehetőséget látok az IFÖben, és ahhoz, hogy megvalósítsam a terveimet, számítok a ti támogatásotokra is!

A három érdi középiskola diákpolgármester-jelöltjeinek bemutatkozását itt találod.

 

Címkék