A Kós szakképző iskola diákképviselő-jelöltjei

Szeptember 28-án újra diákpolgármestert és képviselő-testületet választhatnak az érdi középiskolások. Az ÉrdMost bemutatja a három érdi középiskola diákpolgármester-, illetve diákképviselő-jelöltjeit.

Hasonló tartalmaink:

edfEdelstein Csenge diákképviselő-jelölt
 Születésem óta Érden lakom és az Érdi Kós Károly Szakgimnázium és Szakközép iskolába járok. 11. évfolyamos leszek közszolgálati ügyintézői szakon. Szeretek rajzolni és építeni! Ez előtt sosem foglalkoztam hasonlóval ezért kíváncsivá tett, hogy hogyan is működik a Diák Önkormányzat valójában és, hogy mit tudok kihozni magamból ennek tagja ként. Szeretném ha az iskolában több szakkör lenne, modernebb felszerelések, hogy minden diák foglalkozhasson hobbijával vagy érdeklődési körével komolyabban iskolán belül is. Támogatni szeretném az iskolák közöti versenyeket és kicsit kibújni az alapnak számító  szép olvasás , helyesírás versenyek mögül és kreatívabb ötletekkel  elő állni akár rendezvény, kirándulás vagy versenyek körében is és remélem hogy ha nem is az összes ötletem megvalósításával de egy még erősebb , viccesebb  de szükség esetben mégis komoly és segítőkész közösséget teremtek.

 

edfLászló Bence diákképviselő-jelölt
Születésem óta Velencén élek és az Érdi Kós Károly Szakgimnázium és Szakközép iskolába járok. 10. évfolyamos leszek közszolgálati ügyintézői szakon. Szeretek úszni, ezt hobbi szinten űzöm 3,5 éve, emellett vizilabdázom 3 éve versenyszerűen. Korábban sosem foglalkoztam hasonlóval ezért úgy gondoltam szívesen kipróbálnám magamat ezen a téren is. Szeretném ha az iskolák megfelelően fel lennének szerelve technikailag. Támogatni szeretném az iskolák közöti versenyeket, ezt kivitelezném iskolán belül és kívül. Emellett szeretném ha több kültéri program lenne az iskolákban. Ha megválasztanak remélem hasznos tagja leszek eme közösségnek.

 edfKvak Anasztázia Málna diákképviselő-jelölt
A Málna becenevet azt a szüleimtől kaptam, és ezt a nevet használom.
Jelenleg Érden lakok, és az Érdi Kós Károly Szakgimnázium és Szakközépiskolába járok. 11. évfolyamos leszek, Közszolgálati Ügyintézői szakon vagyok. Szeretek sportolni, és minden új sportban kipróbálni magam. Jelenleg rögbizek nemzetközi válogatott szinten. Közben több más sportágat kipróbáltam. Hobbi szinten csocsózok szabad időmben. Az Ifjúsági Önkormányzatba azért jelentkeztem mivel korábban még nem igazán vettem részt ilyesmiben és szeretném kipróbálni magam ilyen téren is.  Szeretnék több lehetőséget az iskolákban való változatos sportolási lehetőségekre, és azok megfelelő megvalósításához elegendő felszerelés biztosítására.

edfTóth János Antal diákképviselő-jelölt
Pusztaszabolcson lakom születésem óta. 10. évfolyamos diák vagyok, az Érdi Kós Károly szakgimnázium és Szakközép iskolájában. Közszolgálati ügyintézői szakon. Hobbi szinten gördeszkázom, focizom és kondizom. Régebben sohasem foglalkoztam ilyesmivel ezért érdekel, hogy mire vagyok képes ezen a téren. Támogatni szeretném az iskolák közötti sport, e-sport versenyeket, rendezvényeket és az iskolákon belüli szakköröket. Hogyha megválasztanak szeretném hogy a lehető legtöbb dolog megvalósulhasson.

edf

 

Wettenger Rebeka diákképviselő-jelölt
Születésem óta Tárnokon lakom és az Érdi Kós Károly Szakgimnázium és Szakközép iskolába járok. 11. évfolyamos leszek, Irodai Titkár szakon. Szeretek kézműveskedni és érdekel a rajzolás, valamint nagy szenvedélyemnek a lovakkal való foglalkozást tekintem. Korábban nem vettem részt, olyan feladatokban ahol saját korosztályomat és iskolámat képviselhettem volna. Szívesen megméretném magamat, hogy mivel tudnám segíteni a Ifjúsági Önkormányzat munkáját. Fontosnak tartom, hogy az Érdi iskolák diákjai több közös programban vegyenek részt. Fő feladatomnak azonban azt tartanám, hogy iskolánkban tudjak minél több lehetőséget kiharcolni. Pl.: felszerelések modernizálása, iskolánk környezetének szépítése.

A három érdi középiskola diákpolgármester-jelöltjeinek bemutatkozását itt találod.

Címkék