Szettet sem vesztett a Delta

Négy egyesület részvételével rendezték meg a Delta Röplabda Sportegyesület hazai felkészülési tornáját a Bolyai János Általános Iskolában. A szombati eseményen a klubok 15 év alatti lány játékosai léptek pályára.

Hasonló tartalmaink:

Elsőként a házigazda az Újpesttel nézett farkasszemet az érdiek. Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai egyetlen szettek sem vesztettek a találkozón, s mint később kiderült, az egész nap folyamán sem. A Delta RSE Érd az UTE után a Dunakeszi és a Tatabánya ellen is 3:0-ra győzött.

Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző elmondta, több játékos idén került fel az U15-ös csapathoz a mini korosztályból, ezek a gyerekek pedig most először játszottak teljes méretű röplabdapályán. A szakember hozzátette azt is, hogy elégedett volt a látottakkal, Darvas Hanna, Flach Dóra és a többiek egyaránt kitettek magukért. Ezt bizonyítja a három megnyert mérkőzés statisztikája is, amelyből kiderül, hogy egyetlen szettben sem maradtak alul az érdi tigrisek.

A Deltával kapcsolatos hír, hogy az U19-es fiúcsapatnak szombaton megkezdődik a 2018-2019-es bajnokság, míg az NB II-es női gárda vasárnap felkészülési tornán szerepel, az U15-höz hasonlóan a Bolyai iskola tornacsarnokában.

Eredmények:
Delta RSE Érd–UTE 3:0
Tatabányai RSE–VSE Dunakeszi 1:2
Delta RSE Érd–VSE Dunakeszi 3:0
Tatabányai RSE–UTE 1:2
Delta RSE Érd–Tatabányai RSE 3:0
UTE–VSE Dunakeszi 2:1

A torna végeredménye:
1. Delta RSE Érd; 2. UTE; 3. VSE Dunakeszi; 4. Tatabányai RSE

A Delta RSE Érd kerete: Tóth L., Darvas H., Flach D., Jakab B., Csörgi E., Baumann F., Kun S., Kulich V., Veress A., Balázs S., Kőhalmi Zs., Antal E., Bódi K., Dénes E. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

Címkék