Az Ön szava is számít, hogy milyen legyen Érd 10 év múlva!

Az interneten már elérhető az a konzultációs űrlap, amelyet anonim módon kitöltve mondhatja el véleményét, milyen fejlesztések legyenek Érden a következő 10 évben. T. Mészáros András polgármester minden érdit arra kér, töltse ki a kérdőívet, mert a beérkezett válaszok alapján fogalmazzák meg és viszik majd a közgyűlés elé az elkövetkező 10 év cselekvési tervét tartalmazó Batthyány 2028 Programot. 

Hasonló tartalmaink:

A kérdőív kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, viszont tartalmaz minden olyan kérdést, ami kortól és nemtől függetlenül minden érdi lakos életét, mindennapjait meghatározza, többek közt az intézményfejlesztésektől (pl. új bölcsőde, óvoda, iskola építése), az infrastrukturális fejlesztéseken át (többek közt út- és járdaépítések) a szabadidős, kulturális, közösségi élet támogatásán át az érdikumokig.

A kérdőív célja, T. Mészáros András polgármester szavaival az, hogy az érdi lakosok véleményükkel hozzájáruljanak ahhoz, hogy “egy széles egyeztetésen nyugvó városfejlesztő program végrehajtásával ünnepelhessük Érd várossá nyilvánításának 50. évfordulóját 2028-ban.

Az online és az Érdi Újságban is szereplő kérdőív kitöltésére 2018. december 31-ig van lehetősége a lakosságnak.

A kérdőív IDE  kattintva elérhető.

(kiemelt kép: Papi földek – látványterv)

Címkék