Érdi konzultáció indul a Batthyány 2028 programról

Konzultációra hívja az érdieket T. Mészáros András a Batthyány 2028 programmal kapcsolatban, mert a városvezetés szeretné, ha az itt élők reális igényei mindenképp megjelennének a programban. Hamarosan megjelentetnek egy kérdőívet, amit nemcsak postai, hanem elektronikus úton is visszaküldhetnek a kitöltők. 

Hasonló tartalmaink:

Érd polgármestere múlt szerdán meghirdette Batthyány-program harmadik részét, a Batthyány 2028 programot. Az eltelt napokban a városvezetők és a hivatal szakértői összeállították a program vázát, azokat a lehetséges és szükséges fejlesztéseket, amelyek Érdet fejlett és jól prosperáló várossá tehetik 2028-ra.

T. Mészáros András szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: kedden Gyopáros Alpárral, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztossal áttekintették a Batthyány 2028 program elemeit. A program négy pilléren áll: gazdaságfejlesztés, intézményfejlesztés,  infrastruktúra-fejlesztés és a nemzeti vagyon hasznosítása.

celfa_batthyany_2028

– A programmal kapcsolatban konzultációra hívjuk az érdieket, mert szeretnénk, ha az itt élők reális igényei mindenképp megjelennének a programban. Ezért hamarosan megjelentetünk egy kérdőívet, amit bárki kitölthet, és postán vagy elektronikus úton visszaküldhet – hangsúlyozta a polgármester, megjegyezve: ahhoz, hogy ez a program sikeres legyen, nem várhatja a város mindenben a kormány támogatását – nagyon fontos, hogy a város minél több saját bevételre tegyen szert. Ezért olyan fontos lépés Érd életében egy ipari park létrehozatala – mondta T. Mészáros András, aki emlékeztetett arra is: az ellenzék a parlamenti választás hajrájában megpróbálta megakadályozni az ipari park létrehozását.

A polgármester beszélt arról is, hogy az érdi ellenzék némely tagja úgy készül az önkormányzati választási kampányra, hogy már most feljelentéseket fogalmaz a városvezetők ellen – mint többször elmondták, mindegy, miért, de fel fogják jelenteni őket.
– Erre is készülünk, de nekünk nem ez a fő feladatunk, hanem az, hogy Érdet mielőbb egy megyei jogú város színvonalára emeljük, és az, hogy a lehetőségeinket a legjobban kihasználjuk – hangsúlyozta.

 

Címkék