Hiába szorongatta meg a Budaörsöt a Delta…

Újabb bajnoki mérkőzésen nyert szettet a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokság Közép csoportjának harmadik fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

Az érdiek a nyitó játékrészben meglepték a vendéglátó Budaörsi DSE/Emericus SE U21-es csapatát, hiszen csak tizennyolc pontot engedélyeztek a térségi riválisnak, s szettgyőzelmükkel remek alaphangulatot adtak a párharcnak. A második etapban visszavágtak a hazaiak, ugyanilyen arányban győztek. A harmadik felvonás sorsdöntőnek bizonyult: Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai nagyot küzdöttek, de minimális pontkülönbséggel, 25:23-ra kikaptak. A negyedik szett sajnos már nem alakult ennyire szorosra, ismét nyert a Budaörs, így a bajnokit is hozta 3:1-re.

A Delta RSE Érd a bajnokság negyedik körében Tatabányán játszik azzal a TRSE-vel, amelyet a bajnokság előtti felkészülési tornán, hazai környezetben 3:1-re győzött le. A mérkőzést október 22-én, hétfőn rendezik 16 órától.

Női NB II, Közép csoport, 3. forduló
Budaörsi DSE/Emericus SE–Delta RSE Érd 3:1 (–18, 18, 23, 16)
Delta: Tátrai, Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Darvas, Flach, Baumann, Nagy, Jakab, Tóth, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

(fotó: Delta RSE Érd)

Címkék