Demeter Judit kétszeres Eb-győztes!

A női egyéni és a vegyespáros versenyt is megnyerte az Érdi VSE tollaslabdázója, Demeter Judit, a speciális versenyzők dániai Európa-bajnokságán.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi speciális olimpikon egyesben a házigazdák versenyzője, Louise Garde Fleischerrel kezdett, akit két sima szettben, 21:3, 21:4-re múlt felül, majd a belga Sofie Van Gorp ellen is könnyed, 21:3, 21:1-es győzelmet aratott. Aztán egy újabb dán következett, de Pernille Hermansen sem jelentett akadályt az érdi sportolónak, aki 21:5, 21:7-re győzött.

A harmadik meccsén a német Johanne Klemeyer következett, s őt 21:8, 21:7 arányban múlta felül Demeter Judit, utolsó meccsét pedig egy másik belga, Heidi Vangeel ellen vívta, akit 21:8, 21:4-re vert, így női egyéniben Európa-bajnok lett.

Ezt követően került sor a vegyespárosok küzdelmeire, ahol Csonti Mihály oldalán versenyzett az érdi speciális olimpikon. Az első meccsen a német Doron Gaul–Nicole Bergmann alkotta párost 21:8, 21:9-re, míg a másodikon a dán Christopher Stange–Rie Pilgaard kettőst 21:9, 21:2-re múlták felül, így vegyespárosban is a kontinens legjobbjai lettek.

Címkék