Ott a harmadik

Megszerezte harmadik győzelmét a Delta RSE Érd női röplabdacsapata, amely az NB II Közép csoportjának hatodik körében, hazai pályán múlta felül a Hercules SE-t.

Hasonló tartalmaink:

Sorozatban második, egyébként harmadik bajnoki sikerét könyvelhette el a Delta RSE Érd, amely a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában kiélezett első szettet követően előnybe került a Hercules ellen, majd ugyan a második játszmát megnyerték a vendégek, de az utolsó két felvonásban a Delta akarata érvényesült, amely 3:1-re győzött, ezzel pedig a lejátszott hat bajnokijából már hármat megnyert, míg Tatabányán a vereség ellenére is szerzett egy pontot.

Az érdiek három-három győzelemmel és vereséggel, tíz ponttal a tabella ötödik helyét foglalják el. Legközelebb november 10-én, 13 órakor az MTK Budapest U21-es csapatának vendégeként játszik Dömötör-Mátrai Beáta csapata.

Női NB II, Közép csoport, 6. forduló
Delta RSE Érd–Hercules SE 3:1 (23, –23, 21, 16)
Delta:Tátrai Zs., Tombor Sz., Hainzmann R., Laub R., Végh A., Gál W., Darvas H., Flach D., Baumann F., Nagy B., Jakab B., Tóth L., Csörgi E. Vezetőedző:Dömötör-Mátrai Beáta.

Címkék