Eddig hatvan érdi gyermek kaphat Szeretetcsomagot

Szerda délig több mint hatvan doboz ajándék gyűlt össze a városi Szeretetcsomag akcióban, ami december 2-án, advent első vasárnapján indult. Még két két napig, azaz csütörtökön és pénteken várják az ajándékcsomagokat a Szepes Gyula Művelődési Központban és a Parkvárosi Közösségi Házban, de személyes egyeztetést követően később is leadhatók (részletek cikkünkben). 

Hasonló tartalmaink:

Babafelszerelés, plüssállatok, játékok, élelmiszer, társasok, kisautók, édességek, tartós élelmiszerek, ruhaneműk kerültek a csomagokba – már amennyi látható volt belőlük, hiszen sok cipős doboz már gyönyörűen becsomagolva került a művelődési központba. Érdemes még megemlíteni: a Szepesben mikulásozó idősek közül többen odaadták a mikulásukat, szaloncukrukat, hogy ezzel is több legyen a gyerekek csomagjaiban.

– Nagyon szépen köszönjük azoknak, akik csomagot állítottak össze a gyerekeknek. Reméljük, még sok cipős dobozt kapunk, és idén is minél több érdi gyerek karácsonyát tudjuk szebbé tenni. Tavaly több mint hatszáz ajándékcsomag talált gazdára – mondta tudósítónknak Pulai Edina független önkormányzati képviselő, az akció főszervezője.

– Többen érdeklődtek telefonon, szabad-e becsomagolni a cipős dobozt, és kerülhet-e bele használt ajándék. Természetesen mindkét kérdésre igen a válasz, azt azonban kérjük, hogy az ajándék jó állapotú legyen, és gyümölcsöt ne tegyenek a csomagba – ez utóbbit külön adják le a művelődési központban, illetve a Parkvárosi Közösségi Házban – tette hozzá Pulai Edina.

– Örömmel fogadnánk édességet, valamint gyümölcsöt, ez utóbbiból ugyanis még nem érkezett, pedig nagy örömöt okoznak ezzel is a gyerekeknek – mondta a képviselő.

– A gyűjtés a művelődési házban, illetve a közösségi házban péntek este zárul. Aki szeretne ajándékcsomagot összeállítani, de a hétvégéig nem lesz rá ideje, később is odaadhatja, csak egyeztessen velem a plakáton található telefonszámon – zárta szavait a képviselő.

szeretetcsomagplakat_181205

Címkék