Korcsolyázni jó!

vlcsnap-2015-12-09-08h06m50s157Fedett korcsolyapálya nyílt Diósdon, az Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola udvarán, melyet a helyi önkormányzat jóvoltából a mindennapos testnevelés keretén belül Diósd és a környező települések tanulói térítésmentesen használhatnak. 

Hasonló tartalmaink:

Pénteken délután a fedett korcsolyapálya hivatalos megnyitóján Bogó László, Diósd polgármestere elmondta, hogy bár a költségvetés ezt nem tette lehetővé, de úgy gondolták, mindenképpen jó volna egy korcsolyapálya a téli hónapokra a településen.

Diósd önkormányzatának jóvoltából a mindennapos testnevelés keretén belül így nem csak Diósd, de a környező települések tanulói is térítésmentesen használhatják a pályát a tanítási idő alatt.

A korcsolyapálya birtokba vétele előtt Czunyiné dr. Bertalan Judit az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkára arra buzdította a gyerekeket, hogy minél többet mozogjanak, hiszen mozogni jó. Czene Attila a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke videó üzenetben üdvözölte a megjelenteket és a kezdeményezést, majd Sárközi Márta a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Érdi Tankerületének igazgatója kiemelte, hogy a tankerület összes gyermekének adódott most ingyenes korcsolyázási lehetőség a közelükben.

A fedett jégpálya a tervek szerint december és január hónapokban fog üzemelni, ez idő alatt hétfőtől vasárnapig és ünnepnapokon is nyitva tart. 15.00 óra után belépőjegy váltása után lehet igénybe venni a szolgáltatást, és a helyszínen korcsolya bérlésre is lehetőség van.

Would you like to replay the video?
Címkék