Halászlét osztottak

Megtartotta a karácsony előtti hagyományos halászléosztást az Érd és Környéke Horgászegyesület a hétvégén a Szepes Gyula Művelődési Központ előtti téren.

Hasonló tartalmaink:

A korábbi évekhez hasonlóan közel 400 adag ételt osztottak szét a szervezők, akik bejglivel és forralt borral is készültek a vendégeknek.

Idén már 13. alkalommal várta a horgászegyesület a művelődési központ előtti térre mindazokat, akik szívesen fogyasztottak el egy tál ízletes halászlét advent utolsó hétvégéjén. Solti Gábor, az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke elmondta: két 90 literes üstben készült a leves, ami a rendezvény végére mind elfogyott.

A szervezésben és a készülődésben most már évek óta önkéntesek segítenek, akik egyre többen vannak, hiszen a horgászegyesület is egyre jobban gyarapodik. A halászléosztás a szervezet közösségi programjai közül az egyik legfontosabb az évben.

Eredetileg halászlékóstolóként hirdették meg a rendezvényt, azonban az elmúlt években jótékonysági célokat is megfogalmaztak a szervezők. A rendezvényről nem hiányozhatott a forralt bor és az ünnepi bejgli sem, ezzel is megteremtve az ünnepi hangulatot a téren.

Would you like to replay the video?
Címkék