Második győzelmükre készülnek

Március 19-én a vízilabdázók töltik meg az Érd Aréna uszodáját, ugyanis a 2002-es (és annál fiatalabbak) Rusorán Péter bajnokságának rájátszásából a harmadik fordulóját rendezik.

Hasonló tartalmaink:

A 2014 októberében alakult érdi vízilabda szakosztály 2015 ősze óta szerepel bajnokságában, ahol az alapszakaszt sereghajtóként zárta. Annak ellenére, hogy a szezon elején Novák Ferenc, a Racionet-Honvéd, a Budapesti Honvéd-Érd szakosztályvezetője és Vargáné Gazdag Erika, a csapat edzője sem jósolt sok jót az első szezonra. Mint mondták akkor – nem valószínű a győzelem, nagy örömükre mégsem lett igazuk, ugyanis a rájátszás 16. és 23. helyei között helyosztó második fordulójában az Aquaworm elleni 8–7-re végződő meccsen megtört a jég. Most újabb győzelemre készülnek, ezúttal már hazai pályán, előbb az egy hellyel előttük álló Új Hullám SE ellen 11.00 órától, majd 15.00 órától a rájátszás listavezetője, a Bókay-KSI ellen játszanak.
Novák Ferenc, szakosztályvezető lapunknak elmondta, az alapszakasz elején még voltak úszásbeli és fizikai hiányosságai a csapatnak, de szépen hozzák be a lemaradást, ennek köszönhetően pedig már elmaradnak a nagyarányú, az alapszakaszban többször előforduló húsz gól feletti vereségek, igaz nem ritka a kétszámjegyű különbség, de a csapat fejlődése megkérdőjelezhetetlen.
A szakosztályvezető szerint az Érd Arénában rendezett fordulóban a csapatnak jó esélye van arra, hogy megszerezze második győzelmét – például az Új Hullám SE elleni mérkőzésen.

Hallgassa meg Novák Ferenccel készült interjúnkat!

 

Címkék