Van miből válogatni

Foci, kézi, kosár, röpi, vízi, úszás, karate – a teljesség igénye nélkül ezek a sportágak szerepelnek a hétvégi sportprogramban.

Hasonló tartalmaink:

A csapatsportokban összesen 71 mérkőzést rendeznek a hétvégén a térség csapatainak, ebből mondjuk 51 kézilabda – közte az ÉRD–Alba Fehérvár KC –, de lesz tizenegy focimeccs, három kosárlabdameccs, a röplabdázók négy helyszínen lépnek pályára, míg a vízilabdázóknál a Budapesti Honvéd SE-Érd bébicsapata is folytatja a bajnoki küzdelmeket.

Ezek mellett az egyéni sportágak kedvelői az ÉRD Arénában kilátogathatnak vasárnap a III. Ensi Érd Kupára, mely a hazai karateélet legnagyobb versenyévé nőtte ki magát az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület szervezésében, mivel a környező országokkal együtt több mint háromszáz sportoló méri össze erejét, de a viadalt egy kétnapos szeminárium előzi meg, ahol a sportág kiemelkedő alakjaitól tanulhatnak a versenyzők, hiszen a spanyol Alejandro Navarro és az orosz Xenia Zasorina is bemutatót vezényel.

Az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. február 25-én és 26-án Hódmezővásárhelyen száll vízbe, ahol a Tavaszváró Nyílt Nemzetközi Úszóversenyen méretik meg magukat Selmeci Attila és Magó Gábor növendékei.

A kosárlabdázók közül az MTK Törökbálint – az érdi kézilabdázókhoz hasonlóan – az Alba Fehérvárt fogadja az NB I/B Nyugati csoportjában, a Treff 07 SE a BC Csepel második csapatát, míg a Százhalombattai KSE a TFSE, a Budaörsi DSE pedig a MAFC-Martos vendége lesz az NB II Közép B-csoportjában.

A röplabdázóknál az élvonalbeli Budaörsi DSE női együttese a Magyar Kupában Érden bronzérmet szerző Fatum Nyíregyháza otthonában lép pályára, míg a Delta RSE Érd szombaton az Országos Mini Bajnokságban játszik Dunakeszin, valamint a szuperminik Gödöllőre és Dunabogdányba látogatnak felkészülési tornára a klub hivatalos oldalán vezetett versenynaptár szerint.

A részletes kézilabdaprogramot ide kattintva, a labdarúgók meccseit ide kattintva tekintheti meg!

KOSÁRLABDA

Férfi NB I/B, Nyugati csoport, 17. forduló
02.24., 18.00:
 MTK Törökbálint–Alba Fehérvár

Férfi NB II, Közép A-csoport, 5. fordulóból elhalasztott mérkőzés
02.24., 20.30: 
Treff 07 SE–BC Csepel II

Férfi NB II, Közép B-csoport, 18. forduló
02.24., 19.00: 
TFSE–Százhalombattai KSE; 02.26., 18.00: MAFC-Martos–Budaörsi DSE

RÖPLABDA

02.25.: Országos Mini Bajnokság, Dunakeszi: Delta RSE ÉRD
02.25., 17.00, Női röplabda NB I:
Fatum Nyíregyháza–Budaörsi DSE
02.26.: Szupermini felkészülési torna:
Gödöllő, Dunabogdány

VÍZILABDA
LSU-10 Budapesti Baby Bajnokság, Pesterzsébeti uszoda, 02.26.
18.00:
KSI SE II–Budapesti Honvéd SE-Érd

Címkék