Az érdi nevelés (ismét) a riválisnál folytatja…

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő FC Ajka hivatalos oldalán tudatta, hogy az első téli érkezője az Érdi VSE nevelése, a tavaly az ETO FC Győrhöz távozó Csizmadia Zoltán.

Hasonló tartalmaink:

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjában a Kaposvári Rákóczi FC és az Érdi VSE mögött harmadik helyen álló FC Ajkánál folytatja pályafutását az érdieknél nevelkedő 27 éves középpályás, Csizmadia Zoltán.

A 2016/2017-es idény telén, épp egy évvel ezelőtt váltott klubot, s a tavalyi nagy riválishoz, az ETO FC Győrhöz írt alá, ahol ugyan tavasszal sérülések is hátráltatták, ám csak tizenhárom mérkőzésen kapott lehetőséget az NB II-be feljutó Rába-parti csapatban. Ezt követően az új idényben az ETO bővítette játékoskeretét, így a 2017/2018-as szezonban csupán hat mérkőzésre lett nevezve, ezek közül hármat végigjátszott, egyszer a 76. percben, egyszer pedig a szünetben cserélték le, míg további egy alkalommal a kispadon maradt – ezeken a meccseken két döntetlen mellett négyszer kikapott a győri csapat.

Úgy tudjuk, ezt követően a felek szerződést bontottak egymással, s a téli átigazolási időszakban az Ajkánál találta meg új együttesét.

Címkék