Vissza kell vágni!

A tabella harmadik helyén álló Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában, április 21-én, 16.30-kor a remek szériában lévő BKV Előrét fogadja az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.). A mérkőzést az erdivse.hu élőben közvetíti.

Hasonló tartalmaink:

Nehéz helyzetben van az NB III Nyugati csoportjának harmadik helyén álló Érdi VSE. Limperger Zsolt alakulata az előző, 23. fordulóban meglepetésre kikapott a THSE-Szabadkikötő otthonában, ahol a BKV Előre elleni mérkőzésre két játékosát is elvesztette, mivel Pintér Nikola kiállítása miatt egymeccses eltiltást kapott, ahogy az ötödik sárga lapját begyűjtő Koós Gáborra sem számíthat a hazaiak szakvezetője. Limperger Zsolt dolgát tovább nehezíti, hogy Németh Gábor Vince és Melczer Vilmos sérülése még nem jött helyre, valamint a lebetegedő Pallagi Botondra sem számíthat, sőt, Kelemen Patrik játéka is kérdéses, illetve Kónya Benjámin és Pál Szabolcs is kisebb sérüléssel bajlódik…

Ellenben a közlekedésiek remek szériát tudhatnak maguk mögött, miután elmúlt öt mérkőzésükön nem találtak legyőzőre. Honti József tanítványai a Veszprém elleni hazai döntetlen után a Dunaharasztit otthon (2–1), a Csornát idegenben (0–1), a Pápát szintén otthon (2–1) verték, míg szerdán, a 19. fordulóból pótolt mérkőzésen gólzáporos meccset játszva nyertek 3–2-re a THSE vendégeként.

Igaz, a fővárosi sárga-kékek így hat nap alatt harmadik mérkőzésükre készülnek.

– Egy jó formában lévő csapatot fogadunk, utóbbi négy mérkőzését megnyerte. Hasonló mérkőzésre lehet számítani, mint az Andráshida elleni itthoni találkozó volt. Bízom benne, hogy a helyzetkihasználásunk jobb lesz és abban is bízom, hogy leszünk tizenegyen – fogalmazott Limperger Zsolt, az érdiek trénere.

A két csapat ősszel a kilencedik fordulóban találkozott egymással, akkor az érdiek veretlenségi szériáját megszakította a BKV, amely honi környezetben 2–1-re nyert. A csapat házi góllövőlistáján Balogh Bence áll tíz találattal, mögötte viszont nagy űr tátong, hiszen az őt követő Csikortás Dávid négyszer volt eredményes.

Érdekesség a találkozóval kapcsolatban, hogy a BKV középpályása, Huller Ádám Érden nőtt fel, ám játékosként nem fordult meg a helyi egyesületben.

Az április 21-én, 16.30-kor az Ercsi úti Sporttelepen rendezett mérkőzést Kárpály Mihály vezeti, segítői Iványi István és Tinnyei Zsolt lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 24. forduló
04.21., 16.30:
Érdi VSE–BKV Előre

fotó: Balogh István

Címkék