Folytatódik a sikerszéria az ÉKTSE-nél

Nemrég számoltunk be arról, hogy milyen jól kezdődött az év az Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület versenyzőinek, de máris itt vannak az újabb szép eredmények.

Hasonló tartalmaink:


Május 11-én a Mountainbike Diákolimpia területi döntőjén vett részt az utánpótlás csapat egy része, ahol is az eredménye alapján minden induló bejutott az országos döntőbe, nem is akármilyen eredménnyel! Az U9-es kategóriában Cser Antónia rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett, U11-es korosztályban Cser Szonja a dobogó második, Ladányi Péter a dobogó harmadik fokára állhatott fel. U13-as kategóriában Ladányi Mihály a második helyet szerezte meg. Az országos döntő június 11-én kerül megrendezésre Tamásiban.

Az Ultrabalaton futóversenyen az egyesületet a Kömöz Gergely, Németh Róbert, Bognár Gergely háromfős váltó képviselte. A 221 kilométeres távot 17 óra 38 perc alatt teljesítették, és nagy küzdelemben a dobogó harmadik fokára állhattak fel.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Velence Mountainbike Maratont, ahol öt dobogós hellyel lettek gazdagabbak az érdi hegyikerékpárosok.

Középtávon Cser Attila Master2-es kategóriában megnyerte a versenyt, míg abszolútban a harmadik helyet szerezte meg. Kömöz Róbert rövid-távon szintén Master2 kategóriában a dobogó második fokára állhatott fel.

A kísérőrendezvényként megrendezésre került Kispróba gyermekversenyen Cser Antónia az U9-es korosztályban a dobogó legfelső fokára állhatott, így jelenleg a legeredményesebb utánpótláskorú versenyzője a csapatnak, hiszen három versenyből hármat nyert meg. AZ U11-es kategóriában Cser Szonja és Kömöz Sámuel is a dobogó második fokán végzett.

Címkék