Fesztivál-különdíjas a Csengettyű Együttes
2018
máj. 16

Fesztivál-különdíjas a Csengettyű Együttes

A Csengettyű Együttest - amely a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ értelmi akadályoztatottsággal élő fiataljaiból alakult évekkel ezelőtt – szinte minden érdi hallotta, ismeri valamilyen helyi rendezvényről. Legutóbb Besnyőn, a 12. CsengőFesten mutatkoztak be, ahol nemcsak minősítést szereztek, hanem elnyerték a fesztivál különdíját is.

Tovább...
Esőkabátból fülbevaló
2018
ápr. 19

Esőkabátból fülbevaló

Játék a formákkal, színekkel, anyagokkal – méghozzá olyan anyagokkal, amelyek egy átlagos háztartásban a kukában vagy a szelektív gyűjtőben végzik. Póthné Viczing Gabi azonban dekoratív ékszert készít még a bicikligumiból is. Alkotásaiból ma nyílt kiállítás a régi Parkvárosi Közösségi Házban, egy Föld napi program keretében, a Szociális Gondozó Központ szervezésében.

Tovább...
Díjjal ismerték el Bolyki Esztert
2017
nov. 30

Díjjal ismerték el Bolyki Esztert

Bolyki Eszter zenetanár vehette át idén az Érd Város Szociális Munkájáért Díjat T. Bolyki Eszter zenetanár vehette át idén az Érd Város Szociális Munkájáért Díjat T. Mészáros András polgármestertől a közgyűlés mai ülésén. Eszter nénit, aki tizenöt éven át tanított az Érdi Zeneiskolában, és alapítója, vezetője volt a Csengettyű Együttesnek, a zenekar tagjai is köszöntötték.

Tovább...