Újabb bölcsődék épülhetnek Érden
2018
júl. 20

Újabb bölcsődék épülhetnek Érden

A Pest megyei önkormányzati tulajdonú bölcsődei ellátást nyújtó intézmények fejlesztését támogató pályázati kiírás jelent meg, amire Érd is pályázik, közölte Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője sajtótájékoztatóján. Hozzátette: 2018 a családok éve, a kormány döntése szerint idén még több támogatást és figyelmet kapnak a magyar családok, ehhez kapcsolódik a most közzétett 4,5 milliárd forint keretösszegű fejlesztési program is.

Tovább...
A tét: nemzeti vagy bábkormány?
2018
márc. 8

A tét: nemzeti vagy bábkormány?

A Fidesz vállalásairól, az ellenzék teljesíthetetlen ígéreteiről és a választás tétjéről beszélt Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője mai sajtótájékoztatóján. Mint fogalmazott: a tét az, hogy zsarolható, különböző helyekről összegereblyézett politikusokból álló bábkormány, vagy független, nemzeti kormány fogja vezetni Magyarországot.

Tovább...
Simó: Meg kell védeni az európai jövőt
2018
feb. 1

Simó: Meg kell védeni az európai jövőt

Gyakorlatilag teljesen összeállt a kerítésbontó koalíció, sokfelől érkeztek, de a LMP, a Jobbik, a DK és az MSZP is ugyanazt akarja - húzta alá Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője. - Ki Allahot emlegetve, ki szavazatával, ki aláírásgyűjtéssel, ki nyilatkozatokkal operál, de a lényeg ugyanaz: együtt bontanák le a határzárat, és azonnal megindítanák a betelepítéseket - vázolta.

Tovább...